24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerApple, Merakla Beklenen Yeni iPhone Modellerini Tanıttı!

Apple, Merakla Beklenen Yeni iPhone Modellerini Tanıttı!

Geçtiğimiz haftalarda 1 trilyon dolar piyasa değerine ulaşan ilk teknoloji şirketi olan Apple, merakla beklenen lansmanı ile birlikte yeni İphone modellerini tanıttı. Üç yeni iPhone modeli tanıtan Apple lansmanda iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr’ı görücüye çıkardı.

Göze çarpan ilk özellikleri ile 5.8 inç iPhone XS ve 6.5 inç iPhone Xs Max’te Super Retina ekrana yer veriliyor. Bu modellerde 7 nanometre çip olan A12 Bionic çip ile yeni nesil Neural Engine, daha hızlı Face ID, daha geniş stereo ses ve yeni harika altın renk seçeneği bulunuyor.

iPhone’a Çift SIM özelliğini de getiren iPhone Xs ve iPhone Xs Max, 14 Eylül Cuma günü ön siparişe açılacak ve 21 Eylül Cuma gününden itibaren mağazalarda satışa sunulacak. iPhone X’un tamamı ekrandan oluşan tasarımını temel alan iPhone Xs ve iPhone Xs Max, tüm Apple aygıtları arasında en yüksek piksel yoğunluğuyla en keskin ekranlara sahip.

5.8 inç ve 6.5 inç boyutlarında sunulan1 özel OLED tasarımlı bu Super Retina ekranlar, Dolby Vision ve HDR10 desteği sunmasının yanı sıra akıllı telefon dünyasındaki en gerçek renkler için iOS sistemi çapında renk yönetimi özelliğiyle birlikte geliyor.

 {youtube}https://youtu.be/9m_K2Yg7wGQ{/youtube}

iPhone Xs ve iPhone Xs Max HDR fotoğraflarda, muhteşem parlaklık ve gerçek siyahlarla 1.000.000:1 kontrast oranı sunuyor ve %60 daha fazla dinamik aralık sağlıyor. iPhone Xs Max; videolar, filmler ve oyunlar için 3 milyondan fazla pikselle daha etkileyici bir deneyim yaşatırken bugüne kadar bir iPhone’da yer alan en büyük ekranı iPhone 8 Plus’a benzer bir boyutta sunuyor.

iPhone Xs, fotoğrafçılık alanında iPhone’dan önce mümkün olmayan inovasyonlar sunmayı sürdürüyor. Neural Engine kullanarak gelişmiş derinlik ayrıştırma, yüksek dinamik aralığa ve harika detaylara sahip fotoğraflar oluşturan Akıllı HDR, Portre modu fotoğraflarda gelişmiş bokeh kalitesi ve Fotoğraflar uygulamasında kullanıcılar tarafından ayarlanabilen dinamik alan derinliği gibi özelliklerin tümü, herkesin kullanabildiği teknoloji harikası fotoğrafçılık tekniklerine büyük gelişmeler getiriyor.

Apple, iPhone Xr’ı 749 dolardan, iPhone Xs modelini 999 dolardan, iPhone Xs Max’ı ise 1099 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunacak.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -