22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerApple, Youtube'da üç yeni reklamlarıyla iPhone X'i tanıtıyor

Apple, Youtube’da üç yeni reklamlarıyla iPhone X’i tanıtıyor

Hala iPhone X’i almadınız mı? Belki bu reklam videoları sizi ikna edecektir. Apple Pazartesi günü Youtube kanalında üç yeni video yayınladı ve bunların hepsi iPhone X’in özelliklerini tanıtmaya anlatmaya yönelik.

İlk reklam, FaceID’in bir güvenlik özelliği olarak kullanım kolaylığını vurguluyor. Eski reklamlarda gördüğümüz iPhone X’in renkli görüntülerini görüyoruz. Ardından bir dizi yüz gösteriliyor  ve yüzümüzün “şimdiye kadar oluşturulmuş en unutulmaz büyülü şifre” olduğunun bilincindeyiz olgusu vurgulanıyor.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=ELsGTycENqY{/youtube}

İkinci reklam, TrueDepth kamerasının özelliği olan Portre Aydınlatması’nı tanıtıyor. Sahne Işık, Sahne Işık Mono ve Kontur Işık modunda çeşitli ışıklandırma modlarında bir kişinin fotoğrafını gösteriyor. Bu, portre aydınlatmasını özel olarak vurguladığı ilk reklam.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=vC7BAK_1NO8{/youtube}

Üçüncü reklam yine FaceID’i vurguluyor – bu kez, değişime uyum sağlaması vurgulanıyor. Reklam bizi bir erkeğin sakalının çeşitli evrelerinde halen FaceID yarafında tanınmaya devam ettiği vurgulanıyor. Ancak FaceID ‘yi kandırmanın çok zor olmadığını bu haberde görmüştük.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=TahA4J952ww{/youtube}

Üç reklamda gerçekten çok “cool” başka bir tabir bulmak zor. Reklamların müzikleri gece kuliplerinden fırlamış hip-hop beat. Gürüntü kalitesi, renk dengesi herşey yerli yerinde. Apple’ın olabilecek en iyi reklma ajasları ile çalıştığı düşünüldüğünde daha azı beklenemezdi.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -