22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAssassin’s Creed Valhalla ile Viking fantazimiz gerçek oluyor!

Assassin’s Creed Valhalla ile Viking fantazimiz gerçek oluyor!

Ubisoft merakla beklenen bir sonraki Assassin’s Creed oyunu olacak Assassin’s Creed Valhalla‘yı dün yayımladığı sinematik tanıtım videosuyla resmi olarak duyurdu. 2020’nin tatil döneminde raflardaki yerini alacak oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X’in yanı sıra mevcut konsollar ve PC için de hazır olacak.

 {youtube}https://youtu.be/L0Fr3cS3MtY{/youtube}

Assassin’s Creed Valhalla’da Eivor adındaki bir Viking akıncısı ile İngiltere’nin Karanlık Çağları boyunca açık bir dünyada maceralara atılacağız. Oyunda erkek yada kadın olarak bir önceki oyunda olduğu gibi seçim yapabileceğiz. Saçımızı, dövmelerimizi, savaş boyalarını, teçhizatlarımızı ve hatta Viking longboat’ımıızı bile özelleştirebileceğiz. Oyun boyunca Norveç’ten sürülmemiz ile birlikte Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin kırık krallıklarının zengin topraklarına götürmeye ve var olmaya çalışacağız.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -