23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerASUS'tan 4K ve FreeSync 2 HDR desteği sunan dev monitör: ROG Strix...

ASUS’tan 4K ve FreeSync 2 HDR desteği sunan dev monitör: ROG Strix XG438Q

ASUS, Republic of Gamers (ROG) ailesinin son üyesi, dünyanın en büyük ve en hızlı 4K UHD FreeSync 2 HDR oyun monitörü olan Strix XG438Q’yu duyurdu. 

Etkileyici bir oyun için kusursuz görseller ve yüksek kontrastlı HDR performansı hedefleyen monitör AMD’nin Radeon FreeSync 2 desteği ile geliyor. 43-inçlik dev boyutuyla 120Hz yenileme hızı, % 90 DCI-P3 profesyonel renk gamı kapsamı ve DisplayHDR sertifikası için olağanüstü kontrast sunan Strix XG438Q aynı zamanda oyun tecrübesini arttıran ve oyunlarda rakiplerin üzerinde hayati bir öneme sahip olan duyarlı ve gecikmesiz kontrol için GameFast Input teknolojisini içeriyor.

Parlaklık, kontrast ve renk doğruluğunda Strix XG438Q geleneksel monitörlerden daha geniş bir renk aralığı ve daha yüksek kontrast sağlamak için 700cd/m^2 ‘ye kadar parlaklıkta HDR teknolojisini destekliyor. HDR doğruluğunda DisplayHDR 600 sertifikasına sahip monitörde dahili 10 W stereo hoparlörler de unutulmamış. Strix XG438Q’nun fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili henüz kesin bir bilgi yer almıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -