23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerBaldur's Gate 3 için ilk oynanış videosu geldi

Baldur’s Gate 3 için ilk oynanış videosu geldi

PC oyunları içerisinde bir mihenk taşı olan efsanevi Baldur’s Gate‘in 3. oyunu için ilk oynanış videosu yayımlandı. Oyunun demosunu PAX East kapsamında Larian Studios‘dan Swen Vincke sergiledi.

 {youtube}https://youtu.be/jNY7AEQ59-8{/youtube}

Baldur’s Gate 3‘ün açılış sinematiği Dungeons & Dragons lore’una aşina olanlar için güzel bir sahne ile başlıyor. Bir Illithid‘in (Mindflayer) birçok insanın gözüne larvalar yerleştirdiğini görüyoruz. Bu yaratıklar sahibinin beynini zamanla yok ederek sonunda vücudunu tamamen ele geçiriyor ve onları tam teşekküllü bir Illithid’e dönüştürüyorlar. Sonrasında ise mistik bir kovalamaca ile açılış sahnesinin sonlandığını görüyoruz. 

 {youtube}https://youtu.be/XJhawYZwvPI{/youtube}

Oynanış tarzının ise oyunun özüne sadık kalarak pek değişmediğini söyleyebiliriz. Sıra tabanlı savaş sistemi devam ediyor. Fakat bu çok daha derin ve işlevsel bir şekilde ilerliyor. Diyaloglar ise oyunculara gerçek zamanlı sahnelerde çoklu seçenekler ile tam bir RPG deneyimi yaşatmaya kararlı. Savaş durumuna geçildiğinde ise izometrik görüş açısı devreye giriyor. Oyunda yer alacak ırklar arasında Tieflings, Drow, İnsanlar, Cüceler, Elfler, Yarı-Elfler, Half-Drow, Halflings ve Githyanki bilinenler arasında. Sınıf seçeneklerinde ise oyuncuları Sihirbaz, Din Adamı, Savaşçı, Korucu, Haydut ve Warlock bekliyor olacak. Baldur’s Gate 3‘ün bu yılın sonlarına doğru Steam’de erken erişime açılması bekleniyor. 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -