13.2 C
İstanbul
17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaHaberlerBiletix Müşterilerinin Bilgileri Çalındı!

Biletix Müşterilerinin Bilgileri Çalındı!

Biletix müşterilerinin bilgileri çalındı. Şirketten yapılan açıklamada müşterilerin şifrelerini değiştirmelerinin isteneceği bildirildi. Şirket yaşanan durumun kötü niyetli bir yazılımdan kaynaklandığını belirtti ve özür diledi. Biletix çalınan kredi kartı bilgileri için bankalarla görüştüklerini söyledi. Müşterilere kart hareketlerini takip etmeleri önerisinde bulunuldu.

Türkiye’nin en büyük online bilet satış ve dağıtım şirketi Biletix, 2006’da tüm hisselerini sattığı ABD’li biletleme firması Ticketmaster kaynaklı bir veri sızıntısı olduğunu açıkladı.  Müşterilerine gönderdiği e-posta yoluyla açıklama yapan Biletix, kendilerine dış kaynaklı hizmet sunan Inbenta Technologies’in sağladığı ve müşteri destek hizmetleri için kullandığı bir ürün üzerinde kötü amaçlı yazılımın Ticketmaster İngiltere tarafından 23 Haziran 2018 Cumartesi günü tespit edildiğini duyurdu.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -