22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerBiostar, dört çekirdekli SoC ile gelen Mini-ITX anakartını duyurdu

Biostar, dört çekirdekli SoC ile gelen Mini-ITX anakartını duyurdu

BIOSTAR, Mini-ITX form faktöründe tasarlanan yeni A10N-9630E anakart modelini duyurdu. Dahili olarak AMD’nin A10-9630P dört çekirdekli işlemcisi ve AMD Radeon R5 grafik desteği sunan anakart piyasada yer alan alternatiflerine rakip olacak form ve işlevsellik ile üretilmiş. Ultra küçük Mini-ITX form faktörü ise daha iyi performans ve düşük güç tüketiminin yanı sıra ofis alanından tasarruf sağlayan temiz ve düzenli bir çalışma alanı sunmayı hedefliyor.

BIOSTAR, A10N-9630E‘de yüksek performans, yüksek DIMM kapasiteleri, gelişmiş veri bütünlüğü ve daha fazla performans için daha düşük güç tüketimi sunan 32 GB‘a kadar 2400 MHz DDR4 bellekleri destekleyen çift yuvalı bellek şeritlerine yer veriyor. Bunun yanı sıra anakartta LAN’a entegre bir yonga ile Süper LAN Dalgalanma Korumasıı sunuluyor. Bu sayede elektrik kararlılığını güçlendirmek, yıldırım veya elektrik dalgalanmalarından kaynaklanan hasarı önlemek için daha gelişmiş bir antistatik koruma sağlanıyor. Depolama için de Sata yuvalarına ek olarak 16 Gb/s veri transfer hızı sunan bir adet PCIe M.2 yuvasına yer veriliyor. 1 adet VGA, 1 adet HDMI ve USB 3.2 Gen 1 yuvaları da bağlantı seçenekleri arasında yer alıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -