22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCall of Duty: Warzone, 30 milyonu aşkın oyuncuya ulaştı

Call of Duty: Warzone, 30 milyonu aşkın oyuncuya ulaştı

Activision’ın yeni Battle Royale modu Call of Duty: Warzone‘u ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunmasının üzerinden 10 gün gibi bir süre geçmesinin ardından oyuncu sayısı 30 milyonu aştı. Bu hızla giderse Apex Legends, Fortnite ve PUBG’yi tahtından etmesi de olası.

Rekabetçi olarak soluksuz bir aksiyon sunan oyunda 150 oyuncu en iyisi olmak için savaşıyor ve tüm platform oyuncuları çapraz olarak birlikte mücadele edebiliyorlar. Takım tabanlı olarak oyuncular Battle Royale modunda 3×50 kişilik ekipler halinde mücadele ediyor. Harita tüm battle royale oyunlarında olduğu gibi zamanla bir gaz bulutu tarafından sarılarak küçülüyor. Oyunda Helikopter, ATV, SUV, Kargo Kamyonu ve Taktik Rover da dahil 5 kullanılabilir araç yer alıyor. Plunder modu ise geleneksel battle royale oyunundan daha rahat bir deneyim sunuyor. Bu modda oyuncular ekipleriyle birlikte en kısa sürede mümkün olduğunca fazla nakit toplayabilmek için loot yaparak çevreyi yağmalamaya çalışıyorlar.

 {youtube}https://youtu.be/E1oSHKCJa9k{/youtube}

 {youtube}https://youtu.be/IbhjucBY9vE{/youtube}

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -