24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCooler Master'dan düşük profilli işlemci soğutucusu: MasterAir G200P

Cooler Master’dan düşük profilli işlemci soğutucusu: MasterAir G200P

Cooler Master, düşük profile sahip yeni işlemci soğutucusu MasterAir G200P ile yeni kasa fanları MasterFan MF120 Halo ARGB serisini tanıttı. MasterAir G200P özellikle küçük form faktörlü kasalar ve kompakt PC yapıları için tasarlanmış. Sadece 39,4 mm yüksekliğe sahip. 

Düşük profilli CPU soğutucusu yukarıdan aşağıya soğutmayı en üst düzeye çıkarmak için 92 mm güçlü bir kare PWM fan ile geliyor. G200P maksimum hava akışı, genel soğutma performansı ve sessiz çalışma için ince ayarlı geniş bir fan hızı aralığına da sahip.

MasterFan MF120 Halo serisi ise CPU soğutucuları ve kasa fanları için ideal bir hava soğutma çözümü hedefliyor. Havalandırma dengesi için özel olarak tasarlanan fan kanatları, bileşenleri sessizce soğutmak için çok sayıda gürültü azaltma teknolojisi içeriyor. Çift döngülü adreslenebilir RGB aydınlatmaya da sahip MF120 Halo, yüksek basınçlı hava akışı üretirken bir yandan da canlı renkler sunuyor. Fanlar 3-in-1 paket şeklinde satışa sunulacaklar.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -