24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCORSAIR her açıdan aydınlatma sunan iCUE QL RGB fanlarını tanıttı

CORSAIR her açıdan aydınlatma sunan iCUE QL RGB fanlarını tanıttı

CORSAIR, PC yapılandırmalarının estetiğini yükseltmek için her açıdan muhteşem bir aydınlatma sağlayan yeni iCUE QL RGB fanlarını duyurdu. 120 mm ve 140 mm boyutlarındaki fanlar her iki taraftan da inanılmaz görseller sunan ve CORSAIR iCUE yazılımıyla kontrol edilebilen toplam 34 ayrı adreslenebilir RGB LED ile donatılmış.  QL RGB fanların parlaklık ve canlılığına başka bir RGB fanı engel olmuyor. Fanın hem ön hem de arkasındaki iç ve dış ışık halkaları sayesinde nerede kullanıldığına bakılmaksızın benzersiz bir ışık efekti sağlanıyor. 

Yarı saydam fan bıçakları RGB ışığının parlamasını sağlarken her iki tarafındaki dayanıklı işlenmiş alüminyum göbek kapağı da QL RGB için etkileyici bir görünüm sunuyor.

QL RGB fanlar istenirse CORSAIR iCUE Commander PRO veya 4 pinli anakart fan başlıkları ile hassas bir PWM kontrolü sunabiliyor. 1.250 RPM – 1.500 RPM aralığında çalışabilen fanlar titreşim önleyici kauçuk damperleri sayesinde ise gürültüyü en aza indirgeyebiliyor. 

QL RGB fanlar tekli paketlerin yanı sıra 3 adet 120 mm ve 2 adet 140 mm’lik kitler halinde satışa sunulacak. Tekli paketler 120 ve 140 mm için 44,99/49,99 $ etiketiyle, kitler ise sırasıyla 119,99/139,99 $ etiketiyle satışta olacaklar.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -