23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCougar'ın sıra dışı kasası Conquer yeni yüzüyle karşımızda

Cougar’ın sıra dışı kasası Conquer yeni yüzüyle karşımızda

Cougar‘ın oldukça sıra dışı bir tasarıma sahip High-End oyuncu kasası Conquer yeni yüzüyle meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk olarak Computex 2019’da tanıtılan Conquer 2, ATX full-tower formunda, alüminyum ve temperli cam panelleri birleştiren özel tasarımı ise masif ARGB LED difüzörler ile süsleniyor.

İç kısmı yatay olarak bölümlenmiş bir düzene sahip kasanın üst bölmesinde CEB, ATX ve daha küçük anakart form faktörleri için anakart tepsisi yer alıyor. Yine 40 cm uzunluğa kadar ekran kartlarına destek veriyor. Kasada iki adet dikey olmak üzere 10 adet genişleme yuvası yer alıyor. 

Alt bölme 22 cm tavan boşluğuyla PSU için ev sahipliği yapıyor. İki adet 3,5 inç sürücü ile ana tepsinin arkasına iki adet 2,5 inç sürücü daha monte edilebiliyor. Soğutma seçeneği olarak kasaya 240 mm radyatör ve iki adet 120 mm ön fan takılabiliyor. Ek olarak 360 ​​mm radyatör tutabilecek üç adet 120 mm üst çıkış da içeriyor. Conquer 2‘nin ölçüleri 368 mm x 631 mm x 744 mm (GxYxD) boyutlarında, kasanın ağırlığı da yaklaşık 18 kg. Fiyat konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -