22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile görüştü

Tesla Motor‘un CEO’su Elon Musk‘ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürdü.

Elon Musk, görüşmenin ardından Anıtkabir’i ziyaret etti. Musk, Instagram hesabında paylaştığı ilk fotoğrafta “Atatürk Anıtkabir” yorumunu yaptı. Gönderi, kısa sürede 350 bin’den fazla beğeni aldı.  Musk ikinci yaptığı paylaşımda ise, “Çiçekleri ben yerleştirdim. Üç kırık kaburga kemiği ve delikli bir akciğerle yine de savaştı” notunu düştü. 

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan’ın Musk ile görüşmesi hakkında bilgi verdi. Kalın, Elon Musk’ın Türkiye’ye Türksat 5A-5B uydularının uzaya fırlatılması bağlamında geldiğini belirterek “Yarın bununla ilgili Airbus ile bir anlaşma yapılacak. O da bunun alt tedarikçilerinden birisi. Kendi SpaceX firması. Bunu konuştuk.” dedi.

 

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -