24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCyberpunk 2077 için üzücü bir haber geldi

Cyberpunk 2077 için üzücü bir haber geldi

CD Project RED geçtiğimiz sene E3’ün en çok konuşulan oyunu olan ve hayranları tarafından merakla beklenen Cyberpunk 2077 için üzücü bir haber verdi. Oyun planlandığı gibi 16 Nisan 2020 itibariyle maalesef çıkışını gerçekleştiremeyecek.

 {youtube}https://youtu.be/qIcTM8WXFjk{/youtube}

CD Project RED yaptığı resmi duyuruda oyunun planlandığı çıkış tarihinin 17 Eylül 2020‘ye ertelendiğini açıkladı. Firma aynı zamanda oyunun tamamen bittiğini fakat oynanabilecek bir aşamaya gelmesi için hala yapılacak işleri olduğunu da gerekçe gösterdi. Yine oyunun geçtiği Night City‘nin devasa bir yer olduğu, hikayeler, içerikler ve ziyaret edilecek yerlerin gerçek ölçekleri ve karmaşıklığı sebebiyle test süresini uzatmak zorunda kaldıklarını söylediler. Haliyle oyunu bitirmek, düzeltmeler ve ince ayarları yapabilmek için de kibarca; ‘daha fazla zamana ihtiyacımız var.‘ dediler. Bizler de geç olsun ama güç olmasın diyelim.

 

 

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Index

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -