24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerDeepCool, Gamer Storm Castle 360EX White'ı tanıttı

DeepCool, Gamer Storm Castle 360EX White’ı tanıttı

Deepcool, PC kullanıclarına yönelik sıvı soğutma çözümlerini yeni Castle 360EX’in beyaz versiyonu ile genişletiyor. CASTLE 360EX WHITE, Deepcool’un özel sızıntı önleme teknolojisi ile donatılmış. Bu sayede sıvı soğutma sistemlerinin çalışma güvenliğini önemli ölçüde artıracak otomatik basınç dengesine ulaşmasına yardımcı oluyor.

3 fazlı, ‘x-life’ ömürlü bir motor ve basınç şarj çarkı ile CASTLE 360EX WHITE’in pompası daha güçlü ve daha sessiz hale getirilmiş. Bakır tabanın arka tarafında kullanılan % 25 daha fazla kanatlı yüzgeç ile ısı emme alanı geniş ölçüde artırılmış. Yine tasarımda daha fazla yuvarlatılmış köşe uygulanmış ve yükseltilmiş. Çift hazne ise akışı optimize etmiş ve ısı değişim verimliliğini arttırmış.

Özel olarak ayarlanmış TF120 S fanlar radyatörün özelliklerine uygun olarak tasarlanmış. Fanlar ayrıca patentli iki katmanlı fan kanatları ile akış kuvvetlendirici ve gürültü önleyici çerçevelerle donatılmış. Özel ayna kaplamalı tasarımı etkileyici aydınlatma ve sonsuz görsel efektler ile donatılmış. Ek olarak adreslenebilir RGB aydınlatmasını anakartın SYNC işlevi ile kontrol etmek de mümkün. Bu ay satışa sunulan CASTLE 360EX WHITE’in fiyatı ise 169.99 USD/159.99 EUR olarak belirlenmiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -