22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerDünyanın en büyük mobil fuarı iptal edildi!

Dünyanın en büyük mobil fuarı iptal edildi!

Dünya GSM Birliği (GSMA), 24-27 Şubat’ta İspanya’nın Barselona kentinde yapılması planlanan ancak yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınından dolayı 40’a yakın mobil teknoloji şirketinin katılmama kararı aldığı Mobil Dünya Kongresi’nin (MWC) iptal edildiğini açıkladı.

GSMA’dan yapılan yazılı açıklamada, İspanyol hükümetinin “iptal edilmesi için hiçbir sağlık gerekçesi yok” çağrısına rağmen büyük teknoloji firmalarının art arda fuardan çekilme kararı almasından dolayı organizasyonun gerçekleştirilemeyeceği bildirildi. Mevcut durumda kongreyi gerçekleştirmenin “imkansız” olduğu belirtilerek, “yeni tip corona virüsü ile ilgili durumun çok hızlı şekilde değiştiği” vurgulandı.

“Çalışanlarının ve müşterilerinin güvenliği”ni gerekçe göstererek kamu sağlığını tehdit eden salgına karşı tedbir amacıyla MWC’ye katılmayacağını açıklayan büyük firmalara bugün Rakuten, Deutsche Telekom, Vodafone, Orange, British Telecom ve Nokia da eklenmişti. Kovid-19 salgınından dolayı LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook ve Cisco’nun da aralarında bulunduğu 40 kadar şirket MWC’ye katılmama kararı almıştı. (NTV)

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -