22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerEğimli ekranlı Apple iPhone'u ne zaman göreceğiz?

Eğimli ekranlı Apple iPhone’u ne zaman göreceğiz?

3D grafik sanatçısı Martin Hajek, idropnews.com için eğimli bir iPhone tasarlamış . Tabii ki bu sadece bilgisayar ile üretilmiş bir imajdan ibaret ve  sadece merak uyandırma amaçlı olarak yapılmış bir çalışma.  Ancak görünüşe göre Apple’ın hayal ürünü ahizesi, teknik olarak kullanımı daha kolay hale getirecek ve mikrofonu ağzınıza halihazırda olduğundan daha etkili bir şekilde yönlendirebilecek bir eğim ile geliyor.

Yazmaya hazır olduğunuzda, Hajek’in yaratımı klavyeyi ortaya çıkarmak için kapağı aşağı doğru kaydırmanız yeterli. Apple henüz böyle bir üretim planladığını bile duyurmadı.  Bloomberg’in raporu iApple parmağınızı ekrana yakın tutmanıza ve jestleri kontrol edip yazılımı kontrol etmenize izin veren dokunmasız hareketleri desteklemeyi planlıyor. Ancak benzer özellikler Samsung’da zaten var. Apple tamammen farklı etkileşim methodları ile karşımıza çıkabilir. Apple gerçekten kavisli bir iPhone yayınlamayı planlıyorsa bile bunun raflarda yer alması için iki, üç yıl kadar bekleeniz gerekecek. 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -