23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerEVGA'dan yeni bir ses kartı: NU Audio Pro 7.1

EVGA’dan yeni bir ses kartı: NU Audio Pro 7.1

İsmini daha çok özelleştirilmiş güçlü ekran kartlarıyla duyuran EVGA, bilgisayarlarında ses mükemmelliği arayışında olan kullanıcılar için ürettikleri yeni ses kartı NU Audio Pro 7.1‘i duyurdu. NU Audio Pro ses kartları 7.1 Surround çözümünü bir adım daha ileri götürmeyi hedefliyor. 

EVGA mükemmel bir ses deneyimi sunabilmek için bileşen seçimlerini genel olarak geliştirerek çevre desteği sağlamak için de ikincil bir kartla eşleştirme yapmış. KAISEI Elektrolitik Kondansatör seçilerek kapasitörler, sesi her frekansta geliştirmek için sıfırdan tasarlanmışlar. Yine seslerde bozulmayı azaltmak, daha koyu bir arka plan oluşturmak ve daha gür bir ses için AVX F95 ses tantal kondansatörleri eklenmiş. NP0 seramik kapasitörler ise daha tatlı ve doğal bir tiz elde etmek için Panasonic PPS ile değiştirlmiş.

EVGA kulaklık tercih eden kullanıcılar için de NU Audio Pro’da kulaklık çıkışı için LT1469 op-amp özelliği eklemiş. Bu sayede daha canlı ve daha kaliteli bir ses sağlanarak diğer op-amp’lerine göre kaba bir ses olmadan mükemmel dinamikler ve ses sahnelerinin yakalanmasını sağlamış. Oyuncular için Nahimic 3D ses özelliği de unutulmamış. Bu özelliklere ek olarak tasarım yenilenmiş ve RGB ışıklandırma da ses kartındaki yerini almış. EVGA NU Audio Pro 7.1 ses kartını bir süre indirimli olarak 250 dolar fiyat etiketiyle satın almak mümkün.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -