23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerFSP'den ikisi bir arada özel PC kasası: T-WINGS

FSP’den ikisi bir arada özel PC kasası: T-WINGS

Güç kaynaklarında adından sıkça söz ettiren başarılı üretici FSP yeni ve yenilikçi üst seviye PC kasası T-WINGS (CMT710) serisini duyurdu. Bu model, bilgisayar kullanıcılarına iki farklı sistemi tek bir kasada toplamalarına izin vererek evde veya ofiste yer tasarrufu sağlamalarına olanak tanıyor.

Kasanın ana bölümü üst düzey oyun sistemi, iş istasyonları ve HEDT sistemleri için EATX anakart boyutlarına destek veriyor. İkinci alt sistem ise çok çeşitli özellikler sunan Mini-ITX anakartlar için destek sunuyor. FSP, bu tasarımın faydaları arasında, sistemlerin aynı anda gecikmelerden veya sistem çökmelerine neden olabilecek aşırı yüklerden kurtaran bir tasarım ile geldiğini söylüyor. Bu sayede içerik üreticileri ve yayıncılar, kesintisiz kayıt yapabilecek, kayıtlarının durumunu sürekli olarak izleyebilecek ve kontrol edebilecekler.

Sıradışı bir görünüme sahip FSP T-WINGS, açık şasi tasarımı ile 360 derecelik bir görünüm sunuyor. Kasanın şasi tasarımı, siyah eloksal kaplamalı ve altın veya kırmızı kaplama ile vurgulanmış özel kanat şeklinde açısal şekiller ile donatılmış. Güçlü bir alüminyum çerçeve ve 4 mm temperli cam panelleri ise tipik ev veya ofis ortamlarında dış etkenler için koruyucu olurken, büyük havalandırma boşlukları ise maksimum ısı dağılımı sağlıyor. Buna ek olarak her iki sistemin de sınırsız bir şekilde maksimum performanslarına ulaşması için kasada çift sıvı soğutma sistemi ve çift güç kaynağı destekleniyor. Bu model ayrıca büyük kapasiteli yerel depolama alanına ihtiyaç duyan kullanıcılar için beş adede kadar 3,5′ boyutlu sürücü ve üç adet de 2,5′ boyutlu sürücü takılmasına izin veriyor.

T-WINGS serisinin bir diğer güzel yanı ise yenilikçi kablolama sistemi oluyor. Kasanın özel merkezi omurgası kablo yönetimi için ayrılmış 40 mm büyüklüğünde geniş bir alan sunmak için tasarlanmış. Böylece merkezi kablo yönetim sistemi, tüm kablolarınızı yönetmek için temiz ve düzenli bir alan sunuyor. Diğer özellikler arasında ise ARGB yazılım senkronizasyonu ile PC’nizin görünümünü ve hissini kişiselleştirmek için adreslenebilir bir RGB ışık çubuğu yer alıyor. Işık çubuğu, ASRock Polychrome Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion ve MSI Mystic Light Sync gibi tüm büyük ARGB anakart kontrol yazılımlarıyla uyumlu olarak çalışıyor. Kasanın fiyatı ise $499 olarak belirlenmiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -