23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerG.SKILL, AMD Ryzen 3000 serisi için Trident Z Neo DDR4 belleklerini duyurdu

G.SKILL, AMD Ryzen 3000 serisi için Trident Z Neo DDR4 belleklerini duyurdu

Önde gelen yüksek performanslı bellek ve oyun çevre birimleri üreticisi G.SKILL yeni AMD platformuna özel Trident Z Neo DDR4 belleklerini duyurdu. Bellekler şık, çift tonlu ısı yayıcı tasarımı ve tamamen özelleştirilebilir RGB aydınlatması ile AMD Ryzen 3000 serisi için optimize edilmiş.

Trident Z Neo serisi AMD X570 anakartları ile birlikte AMD Ryzen 3000 serisi işlemcilerle en iyi performansı elde etmek için tasarlanmış. Bellekler azot soğutma kullanılarak en son AMD Ryzen 3000 serisi platformunda, yüksek DDR4 bellek frekans desteği ve X570 yonga seti ile AMD platformunda şimdiye kadar elde edilen en hızlı bellek hızı olan DDR4-5774MHz‘e ulaşmış durumdalar. MSI MEG X570 GODLIKE anakartının kullanıldığı bu testin CPU-Z doğrulama ekran görüntüsü de mevcut. Trident Z Neo serisi RGB DDR4 bellek kitleri Temmuz ayı içerisinde satışa sunulacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -