22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımG.SKILL yeni Ripjaws S5 serisi düşük profil DDR5 belleklerini duyurdu

G.SKILL yeni Ripjaws S5 serisi düşük profil DDR5 belleklerini duyurdu

Yüksek performanslı bellek ve çevre birimleri üreticisi G.SKILL, düşük profilli yüksek performanslı DDR5 bellek kiti olan yeni Ripjaws S5 serisini duyurdu. Ripjaws S5, en iyi performansı, uyumluluğu ve kararlılığı sağlamak için G.SKILL’in sıkı performans testlerinden geçmiş ve yüksek performanslı bellek IC‘leri ile oluşturulmuş. Yeni bellek modülleri mat siyah ve mat beyaz olarak piyasaya sunulacak.

Yeni Ripjaws S5 serisi, DDR5-6000 bellek hızlarına kadar destek sunacak. Bu sayede yeni nesil DDR5 belleklerin yüksek performansını deneyimlemek için oldukça iyi bir alternatif olacak. Sadece 33 mm‘lik düşük profilli bir yüksekliğe sahip olan Ripjaws S5 bellekler kompakt Mini-ITX yapıları ve büyük CPU soğutucularına sahip sistemler için de ideal bir alternatif sunacak. 16 GB‘dan 128 GB‘a kadar desteklenecek modüller Kasım 2021 itibariyle piyasada olacak. Fiyat konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -