22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerGIGABYTE yeni oyuncu monitörü AORUS CV27Q'yi tanıttı

GIGABYTE yeni oyuncu monitörü AORUS CV27Q’yi tanıttı

GIGABYTE, Black Equalizer 2.0 teknolojisine sahip taktik oyuncu monitörü AORUS CV27Q‘yi tanıttı. 27-inç boyutlarındaki monitör 1500R” kavisli ekran ve 2560×1440 (QHD) çözünürlüğünde VA panel ile geliyor.

Black Equalizer 2.0 teknolojisi sayesinde ekran 1.296 alt alana bölünerek her bir alt alana ayrı ayrı eşitleniyor. Böylece oyuncular karanlık alanlarda aşırı pozlama olmadan daha net görebiliyorlar. Bu özellik yalnızca oyunlarda yardımcı olmuyor, aynı zamanda film izlemek ve medyalar için de ideal bir çözüm.

AORUS taktiksel oyun izleme teknolojisine sahip monitörde özel Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği oyuncuların taktiksel avantajlarından bir tanesi oluyor. Mikrofon dizili özel bir IC tasarımı kullanan ANC özelliği ortamdaki gürültüyü ortadan kaldırarak takım arkadaşlarınızla iletişimi öncekinden çok daha iyi hale getiriyor. Yükseltilmiş ANC 2.0, 120 dB sinyal-gürültü oranı (SNR) ve 600 ohm’a (Ω) kadar yüksek empedanslı kulaklıklar destekleniyor.

Yine Aim Stabilizer özelliği sayesinde FPS oyunlarında geri tepme etkisinin bulanıklığı azaltılarak kullanıcıların hareketli düşmanları izlemelerine yardımcı olunuyor. Gigabyte aynı zamanda oyunculara kolaylık sağlamak için bir dizi OSD özelliğini de bu modele dahil etmeyi ihmal etmemiş.

AORUS CV27Q, 1 ms (MPRT) yanıt süresine ve 165Hz yenileme hızı ile geliyor. Monitör % 90 DCI-P3 ile daha net bir görüntü kalitesi için 8-bitlik bir panele sahip. Ayrıca AMD Radeon FreeSync 2 HDR teknolojisini de destekliyor. Bu özellik LFC (Düşük kare oranı telafisi) teknikleri ile HDR kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. Monitör aynı zamanda G-Sync uyumluluk listesindeki yerini alıyor. AORUS CV27Q modelinin yıl sonuna doğru $459.99 etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -