23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerJapon polisi işe alım başvuruları için Street Fighter karakterlerini kullandı

Japon polisi işe alım başvuruları için Street Fighter karakterlerini kullandı

Osaka Valiliği Polis Departmanı ve Capcom işbirliği ile Street Fighter karakterlerinden Ryu ve Chun-Li’nin yer aldığı posterler işe alım reklamlarında maskot olarak kullanıldı. Capcom, 2013 yılından beri komşu illerden gelen polisler ile birlikte suç önleme ve bilinçlendirme kampanyalarnda aktif rol alıyor. Fakat Street Fighter karakterlerinin kullanılması bir ilk oluyor.

Capcom konuyla ilgili olarak; Markanın güçlü imajı, geniş bir yaş grubundaki popülaritesi ve siber alanla olan yakınlığının seçkin karakter ve uzmanlık alanlarındaki kişilerin sayısını artırma amacıyla tercih edildiğini söylüyor. Bu sayede polis müfettişlerinin işe alınma alanlarını genişleterek, Osaka ve Japonya’daki suç önleme faaliyetlerine katkıda bulunacağını umuyor. Kampanyada, 3.000 broşürün yanı sıra Osaka Valiliği Polis karakollarına ve tren istasyonlarına yerleştirilecek 1.000 poster dağıtılacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -