22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerKingston yeni mekanik klavyesi HyperX Alloy Origins Core'u tanıttı

Kingston yeni mekanik klavyesi HyperX Alloy Origins Core’u tanıttı

Kingston Technology‘nin oyun bölümü HyperX, bugün ödüllü oyun klavyelerinin yeni üyesi HyperX Alloy Origins Core‘u tanıttı. HyperX Red mekanik anahtarlara sahip olan bu yeni klavye daha kısa tepkime noktasına ve 80 milyon tıklama oranıyla performans ve uzun ömürlülük hedefliyor.

Alloy Origins Core, üst düzey bir fare hareketi için yerden tasarruf sağlayan ‘tenkeyless’ düzeniyle geliyor. Klavye, parlak RGB aydınlatma efektleri ve arkadan aydınlatmalı tuşları ile beş ayarlanabilir parlaklık seviyesi sayesinde hem oyun modunda hem de gündüz veya gece kullanımı için özelleştirilebiliyor. Kingston bu modelde dayanıklılık, sağlamlık ve esneklik için uçak sınıfı bir alüminyum gövde kullandığını söylüyor. Bağlantı arabirimi ise USB Tip-C  veya USB Tip-A ile sağlanıyor.

HyperX NGENUITY yazılımı ile donatılan Alloy Origins Core’un özellikleri, hangi tuşların etkin ve devre dışı bırakılacağını seçmelerine izin veren özel Oyun Modu’nu içeriyor. Yine Makro tuşları makro kütüphanesine atanabiliyor ve kullanıcı konumlandırmaları için üç farklı ayarlanabilir klavye açısından biri seçilebiliyor. KingstonHyperX Alloy Origins Core için $89.99 fiyat etiketi belirlemiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -