22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMAD CATZ'den Limited Edition R.A.T. 8+ 1000 Optik Oyuncu Faresi

MAD CATZ’den Limited Edition R.A.T. 8+ 1000 Optik Oyuncu Faresi

Mad Catz Global şirketin 30. doğum günü kutlamasına özel sadece 1000 adet üretilecek R.A.T.8 + 1000 Optik Oyun Faresini duyurdu. Şık tasarımı ve özel hatlarıyla dikkat çeken fare oyuncuların dikkatini çekeceğe benziyor.

 {youtube}https://youtu.be/jY1BEDKAvSw{/youtube}

Pixart PMW 3389 Optik sensörüne sahip olan R.A.T.8 + 1000 bu sayede son derece hassas, duyarlı ve hatasız bir takip hedefliyor. Ek olarak sensör pozisyonunun oyun yüzeyi üzerinde mükemmel bir şekilde dengelenmesini sağlayan süper hafif bir şasi de ustalıkla tasarlanmış. OMRON mikro anahtarlar ile gelen fare en zorlu rekabetçi oyun durumlarında bile toplam güvenilirlik için en az 50 milyon tıklama garantisi veriyor.

Bukalemun RGB aydınlatma tasarımı ise R.A.T.8 + 1000’in üç bağımsız bölgesini 16.8 milyon renk seçeneğiyle aydınlatabiliyor. Dahili hafızası oyunculara dört ayrı oyun profili kaydetmelerine izin veriyor. Mad Catz ürünün fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi paylaşmadı.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -