23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMEG Z390 ACE ve MPG Z390 GAMING EDGE Tanıtıldı

MEG Z390 ACE ve MPG Z390 GAMING EDGE Tanıtıldı

MSI, ürün gamına iki yeni isim kattığını duyurdu: ACE ve GAMING EDGE. Bu yeni isimlere sahip ilk anakartlar ise MEG Z390 ACE ve MPG Z390 GAMING EDGE AC modelleri oldu.

MEG Z390 ACE – DÜŞMANLARINIZA GALİP GELİN

MEG Z390 ACE, kazanmak için tasarlandı. Dünyanın en iyi oyuncuları için ürettiğimiz bu anakartla rakibin kim olursa olsun darmadağın edebilir, ordulara büyük yıkımlar yaşatabilir ve girdiğin her maçtan galip çıkabilirsin. MEG Z390 ACE modeli, MEG serisine ACE ismini dahil ediyor. Bu modeller, içinde GODLIKE anakartların da bulunduğu ENTHUSIAST segmentine dahil olacak. MEG serisi anakartlar PC donanımlarına meraklı ve uç noktada performansı gelişmiş teknolojilerle buluşturmak isteyen kullanıcıları hedefliyor.   

MEG Z390 ACE,  kullanıcıları inanılmaz potansiyeli ile desteklerken aynı zamanda çarpıcı görüntüsüyle izleyenlerin de gözlerini kamaştırıyor. Sonsuz ayna efektine sahip Mystic Light Infinity, milyonlarca rengi 29 dinamik efektle sergiliyor. Son derece agresif 12+1 güç fazı sayesinde uyumlu Intel işlemciler hızaşırtma sırasında bile güvenilir bir çalışma ortamı sağlıyor. Triple Turbo M.2 yerleşimi, üç adede kadar yüksek performanslı NVMe SSD kullanarak yıldırım hızında transfer hızlarına ulaşmanıza olanak tanıyor.  Anakart üzerine takılı gelen G/Ç paneli,  Audio Boost HD, Core Boost, DDR4 Boost ve Steel Armor, kademeli Game Boost düğmesi, çift ön USB 3.1 Gen 2 Type-C  portu gibi birçok üstün özellik sayesinde GODLIKE ve ACE ile her oyunda düşmanlarınızı dize getireceksiniz.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -