22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMEG Z390 ile Core i9 9900K, 7.47GHz'e Hız Aşırtıldı

MEG Z390 ile Core i9 9900K, 7.47GHz’e Hız Aşırtıldı

MSI, kısa süre önce çıkan Intel 9.nesil işlemcilerle uyumlu yeni amiral gemisi MEG Z390 GODLIKE modelini duyurdu. MEG Z390 GODLIKE anakart, etkileyici hızaşırtma skorları ile gerçek dışı bir performans sergilemek için üretildiğini kanıtladı. 

Uç noktada hızaşırtma için 18 dijital güç fazı ve çift güç konnektörüne sahip sahip agresif MSI Core Boost VRM tasarımı kullanılıyor. 2017 yılında profesyonel hızaşırtmacı ‘Toppc’, Z370 GODLIKE GAMING modeli ve LN2 ile 7.4GHz gibi inanılmaz bir CPU frekansına ulaşmıştı. Bu yıl MSI, güçlü çekirdeği bulmak için Intel’in en yeni çekirdek temelli hızaşırtmasını kullanarak MEG Z390 GODLIKE anakartın performanstaki üstünlüğünü gösterdi ve Intel Core i9 9900K CPU frekansını LN2 soğutma ile 7.47 GHz seviyesine ulaştırmayı başardı.

Ayrıca MEG Z390 GODLIKE ile Intel Core i9 9900K işlemci yine LN2 soğutma kullanılarak tüm çekirdekleri ile 7.44 GHz frekansına ulaştırıldı.

MEG Z390 GODLIKE, PC meraklılarının en çok aradığı özellikleri tek bir amiral gemide bir araya  getiriyor. Uç noktada oyun, hızaşırtm ve talepkar içerik üretimi için tasarlanan bu dünya dışı anakart her türlü görev için hazır.  

Hızaşırtmacılar, bu amaç için dahil edilen özellikleri çok beğenecekler. Dinamik gösterge paneli üzerindeki OLED ekran, farklı donanımsal verileri izlemek için ayarlanabiliyor. Yüzeye monte edilmiş olan Power, Reset, arka Clear CMOS ve BIOS Flashback düğmelerinin yanı sıra termal okuyuculara da destek vermesi sayesinde uç noktada hızaşırtma seansları için eksiksiz bir denetim olanağı sunuyor.

Oyun tutkunları ve eğlence meraklıları için ise yeni GODLIKE daha önce görülmemiş en sonteknolojilerle donatıldı.  Killer Gaming imzalı esnek ağ çözümleri, kullanıcılara Ethernet LAN ve WiFi ağlarını bir arada kullanma olanağı sunarak daha güvenilir bir ağ bağlantısı sağlıyor. MSI ürünlerine özel olarak üretilen Killer xTend ile LAN ve WiFi bağlantılarını anakart üzerinden genişletme olanağı sunuyor. Xtreme Audio DAC ile gelen adanmış çift HiFi ses işlemcisi, adanmış ESS amplifikatöre sahip ESS AUDIO DAC, WIMA ses kapasitörleri ve 6.3mm kulaklık çıkışı gibi en üst seviyede ses donanımları da zengin bir ses deneyimi için anakarta dahil edildi.

MSI, eksiksiz bir PC toplama sürecini MEG Z390 GODLIKE ile eskisinden çok daha tatminkar bir hale getirdi. Arka giriş-çıkış portlarının dış ortamlardan korunmasına yardımcı olan G/Ç kapağının anakarta önceden yerleştirilmiş olması sayesinde kurulum daha zahmetsiz gerçekleşirken yeni bir özellik olan Mystic Light Infinity ile sonsuzluk hissi yaşatan özelleştirilebilir ve rengarenk bir RGB ışıklandırması sunuluyor.  

MEG Z390 GODLIKE ile birlikte gelen zengin aksesuarlar olanaklarınızı daha da genişletiyor. M.2 XPANDER-Z kartı sayesinde anakarta takabileceğiniz yüksek hızlı M.2 SSD sürücülerinin sayısı 5’e çıkıyor. MSI Streaming Boost sayesinde canlı yayın meraklıları ve video içerik üretenler artık HD çıkışları kurulumun hemen ardından bile yakalayabilecekler.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -