24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMicrosoft, Build Etkinliği Öncesinde Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6'yı Tanıttı

Microsoft, Build Etkinliği Öncesinde Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6’yı Tanıttı

Microsoft, Build etkinliği öncesinde Surface Pro 10 ve Snapdragon X Elite işlemcili Surface Laptop 6'yı duyurdu. Bu yeni donanımlar, yapay zeka özellikleri ve gelişmiş performans sunarak dikkat çekiyor.

Microsoft’un yıllık Build etkinliği yarın, 21-23 Mayıs tarihlerinde resmen başlıyor, ancak Redmond bugün, 20 Mayıs’ta özel bir basın etkinliği ile bazı yeni donanımları tanıttı. Özellikle Surface Pro 10 ve Snapdragon X Elite işlemcili Surface Laptop 6 öne çıktı.

Yeni Donanımlar

Surface Pro 10: İş odaklı versiyonu daha önce görülen Microsoft’un amiral gemisi yeni Surface cihazının tüketici modeli, Intel Core “Meteor Lake” ve Snapdragon X yapılandırmaları, geliştirilmiş bir ekran ve daha net Teams görüşmeleri için 1.440p bir web kamerası içerebilir.

Surface Laptop 6: Microsoft, iki farklı boyutta satışa sunulacak Surface Laptop 6’yı da tanıttı: 13.5 inç ve 15 inç modeller. Tasarım olarak önceki modellerle benzerlik gösterse de, fiyatlandırma ve tüketici versiyonları için yapılandırmalar bugün onaylanacak.

Yapay Zeka ve Performans

Bu işlemciler, bu hafta daha fazla detayını duyacağımız yapay zeka özelliklerini güçlendirmede önemli bir rol oynayacak. Benchmark sonuçlarına göre, Microsoft nihayet ham performans açısından M3 MacBook Air gibi rakipleri geride bırakabilir.

Windows 11 ve Build Etkinliği

Build etkinliği, Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın sahneye çıkmasıyla yarın resmen başlayacak. Bu yazılım odaklı etkinlikte, Windows 11’e gelecek yeni özellikler ve muhtemelen Windows 12 hakkında ipuçları konuşulacak.

Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -