24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMicrosoft, Cyberpunk 2077 temalı özel Xbox One X modelini duyurdu

Microsoft, Cyberpunk 2077 temalı özel Xbox One X modelini duyurdu

Microsoft ve CD Projekt RED merakla beklenen oyunlardan Cyberpunk 2077 için olan ortaklıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Microsoft sınırlı sayıda üretilecek Cyberpunk 2077 temalı özel Xbox One X modelini duyurdu. Firma daha önce de oyunu Xbox One için satın alan kullanıcıların Xbox Series X yükseltmesi için herhangi bir ücret ödemeyeceklerini açıklamıştı.

Cyberpunk 2077 temalı bu özel Xbox One X modeli Night City‘nin siberpunk estetiği ve neon ışıklarından esinlenilen tunç gri ve sarı renk şeması ile geliyor. Konsolda ayrıca mavi bir LED durum ışığı, karanlıkta parlayan etiketler, kasaya lazer gravürler ile işlenmiş özel paneller yer alıyor. Oyun denetleyicisi de bu temadan nasibini almış. Öyle ki oyunun ikonik karakterlerinden Johnny Silverhand‘ın (Keanu Reeves) renk şemasına göre tasarlanmış. Bu özel üretim konsol 2020’nin Haziran ayında raflarda olacak.

{youtube}https://youtu.be/nDhVZlOJJvo{/youtube}

Bildiğiniz üzere Cyberpunk 2077 bu yılın en çok beklnenen ve merak edilen oyunlarının başında geliyor. Oyunun arkasında Witcher gibi bir seriyi oyuncular ile buluşturmuş CD Projekt RED olunca da heyecan bir kat daha artıyor. Hal böyle olunca firmalar da oyunun her şeyinden faydalanmak istiyorlar. Geçtiğimiz günlerde NVIDIA’da da özel bir ekran kartıyla bunu net olarak göstermişti. Cyberpunk 2077, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Eylül‘de raflardaki yerini alacak. 

 NVIDIA’dan sadece 200 adet üretilecek GeForce RTX 2080 Ti “Cyberpunk 2077 Edition”

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -