22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI Ambient Link şimdi Monster Hunter World: Iceborne’da

MSI Ambient Link şimdi Monster Hunter World: Iceborne’da

MSI, dünyanın en büyük oyun yayıncılarından CAPCOM ile birlikte Monster Hunter World: Iceborne oyununda MSI Ambient link özelliğini sunuyor. Artık oyuncular muhteşem canavarlarla savaşırken kendilerini tehlikeye daha yakın hissedecekler.

MSI’ın özel Mystic Light Sync yazılımına dahil olan Ambient Link, yepyeni işlevleri ve Monster Hunter World: Iceborne ile daha derin bir bağlantı kuruyor. Oyunda avlanırken ve canavarlarla savaşırken ışıklandırma sistemi de karakterinizin edindiği yeni beceriler, kullandığı farklı silahlar ve karşı karşıya kaldığı koşullara göre değişiyor. Ambient Link, oyunun içinde gerçekleşen renk değişimlerine uyum sağlayan daha gerçekçi bir ortam sunuyor. Böylece oyun dünyasını oyuncunun RGB donanımı üzerinden oyun ortamına ve gerçek dünyaya taşıyor. Ambient Link, MSI Mystic Light ürünleri ile mükemmel bir senkronizasyona sahip. Ayrıca Nanoleaf ışık panelleri gibi ışıklandırma aksesuarlarına da uyum sağlıyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -