23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, B450 MAX serisini iki yeni model ile genişletiyor

MSI, B450 MAX serisini iki yeni model ile genişletiyor

MSI, iki yeni B450 MAX tabanlı anakartı B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI ve B450M BAZOOKA MAX WIFI modellerini duyurdu. 3. nesil Ryzen işlemciler için yeni MAX anakartlar her açıdan en iyi uyumlulukla optimize edildi. Bu iki yeni MAX modeli daha fazla oyuncu ve kullanıcıya hitap ediyor.

B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI

Ana akım oyuncular için en efsanevi anakart olan GAMING PRO CARBON bu kez MAX versiyonu ile tarz sahibi oyuncuların 3.nesil Ryzen işlemcilerine eşlik edecek. Milyonlarca renk ve 17 farklı LED efekti ile Mystic Light, sürekli değişen RGB deneyimine sınırsız özelleştirme imkanı getiriyor. B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI ayrıca USB 3.2 Gen2 çözümü ile 10Gb/sn’ye varan transfer hızları da sunuyor. Nahimic 3 ile güçlendirilen Audio Boost 4, en yüksek kaliteli bileşenler sayesinde kararlı ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi yaşatıyor. Ayrıca B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI anakartta, yüksek performanslı 3.nesil Ryzen işlemciler ve M.2 cihazlarınız için daha iyi soğutma ve ısı giderme yetenekleri sunan genişletilmiş heatsink tasarımı ve M.2 Shield bulunuyor. Gittikçe daha fazla önem kazanan Flash BIOS düğmesi ise BIOS güncellemelerinizi hızla, güvenle ve rahatlıkla yapmanıza olanak tanıyor.

B450M BAZOOKA MAX WIFI

MAG serisi anakartlar pazarda her zaman üstün özelliklerini en iyi fiyatla sunmaları ile biliniyorlar. B450M BAZOOKA MAX WIFI, üzerinde WiFi çözümü ile gelen ilk Micro-ATX anakart olma özelliğini taşıyor. Böylece daha düşük CPU yükleri ve uzun dönem kullanımı kablosuz bağlantı ile birlikte sunuyor. Bu anakart ayrıca AMD 3.nesil Ryzen işlemciler için 32 MB BIOS ROM ve kullanıcı dostu Click BIOS 5 ile geliyor. Ek olarak Turbo M.2 ve USB 3.2 Gen1 çözümleri ile kararlı ve hızlı bir oyun deneyimi yaşayacaksınız. Audio Boost, oyunculara en yoğun oyun deneyimi için stüdyo sınıfı ses kalitesi sunuyor. Anakart üzerine eklenen RGB konnektörleri arasında 2 adet JRGB ve 2 adet JRAINBOW pin çıkışları da mevcut. Böylece sisteminizi rahatlıkla RGB ve RAINBOW şeritlerle donatabilirsiniz.

AMD MAX Anakartlar

X470 GAMING PLUS MAX
X470 GAMING PRO MAX
B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI
B450 GAMING PLUS MAX
B450 TOMAHAWK MAX
B450M MORTAR MAX
B450M BAZOOKA MAX WIFI
B450-A PRO MAX
B450M PRO-VDH MAX
B450M PRO-M2 MAX
B450M-A PRO MAX
A320M-A PRO MAX

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -