22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, B450 Platformu için Yeni Bir İşbirliğine Gidiyor

MSI, B450 Platformu için Yeni Bir İşbirliğine Gidiyor

Oyun anlarını internet üzerinden canlı yayınlamak, büyük ölçüde Twitch platformuna rahat erişim sayesinde son yıllarda hayli popüler oldu. Kullanıcıların bazıları profesyonel sınıf yetenekleri ile hava atmak isteyen üst sınıf oyuncular, bazıları ise izleyenleri ile etkileşimden hoşlanan, yorumları cevaplamayı seven oyun tutkunları. Sizin yetenekleriniz hangi seviyede olursa olsun, bilgisayarınızı canlı yayına hazırlamak istiyorsanız MSI ve iş ortakları PC’nizin başarı için donatılmasında sizin yanınızda.

MSI, #GamersGoLive kampanyasında AMD, Cooler Master, HyperX ve Seagate firmaları ile yaptığı işbirliğini gururla duyurdu.Kampanyanın amacı, 2.nesil AMD Ryzen 5 işlemciyle donatılan, en yeni MSI B450 TOMAHAWK ve B450M MORTAR anakartlara sahip en iyi oyun ve canlı yayın PC’sini tavsiye etmek. İş ortaklarımızın en iyi bileşenlerinin de yardımıyla canlı yayında üst sınıf bir verimlilik vsunuyoruz.

     “#GamersGoLive kampanyasını PC’de oyun donanımlarının en büyük isimleri ile ortak olarak başlatmaktan büyük heyecan duyuyoruz”  yorumunu yapan  MSI anakart departmanı başkan yardımcısı Ted Hung, “yüksek performanslı B450 Gaming anakartlarımızın canlı yayında ulaşabileceği performansı gösterebilmek için bu firmalarla ortaklık kurmaktan daha iyi bir fırsat  elde edemezdik” , dedi.

     “Müşterilerimize eskisinden çok daha fazla performans, özellik ve seçenek sunmamızı sağlayan 2.nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemcilerimiz, AMD’nin PC sektörüne sunduğu herşeyin bir karışımı” diyen  AMD istemci bölümü direktörü Travis Kirsch, “MSI’ın da aralarında bulunduğu sektör lideri iş ortaklarımızla birlikte , AMD StoreMI depolama hızlandırma teknolojisini ücretsiz indirmeye imkan tanıyan ve böylece dünyanın dört bir yanındaki PC meraklılarının ve oyuncuların dünya sınıf PC deneyimi yaşamasını sağlayan yeni B450 anakartların çıkışını  duyurmaktan heyecan duyuyoruz” şeklinde konuştu. 

     Cooler  Master pazarlama müdürü Joost Gommans ise “Üstün multitasking yetenekleri için optimal bir soğutma çözümü gerekir. Termal çözümlerde lider firma olarakMasterLiquid ML240L RGB ürünümüzün 2.nesil AMD Ryzen işlemcilerin gücünü maksimum seviyeye çıkardığını gururla söyleyebiliriz… MWE MWE Gold 550W ile güçlendirilen ve RGB fanlara sahip MasterBox TD500 kasa içinde gelen bu sistem düşük gürültü seviyeleri ve optimal performansın arasındaki mükemmel dengeye sahip. Bu da canlı yayın yapanların çekirdek hızlarını makul seviyede tutmalarına olanak tanıyor. Onu size ait yapmanız için gereken tüm araçları sağlıyoruz”  dedi.

     “Canlı yayın yeteneklerine sahip oyun PC’si için bellek ve SSD gibi bileşenler de çok önemli role sahip” şeklinde yorum yapan HyperX sözcüsü , “HyperX FURY DDR4 modülleri AMD’nin yeni platformları için kararlılık odaklı bir performans sunuyor. MSI B450 anakartlar ve HyperX belleklerin kombinasyonu, sınıfında en iyi uyumluluğu garantiliyor.” dedi. 

     “B450 platformunun çıkışında MSI ve AMD ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz” diyen Seagate ürün pazarlama müdürü Derek Hockman  ise “En yeni AMD StoreMI teknolojisi ve and the capacity and durability of our BarraCuda® sabit disklerimizin kapasite ve dayanıklılığı sayesinde kullanıcılara en iyi oyun yayınlama deneyimini ulaştırmaya kararlıyız”  yorumunu yaptı.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -