22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI'dan Sınırsız Oyun için Trident X Serisi Kompakt Masaüstü PC

MSI’dan Sınırsız Oyun için Trident X Serisi Kompakt Masaüstü PC

MSI, masaüstü ürün gamını yeniliklerle geliştirmeye devam ediyor. Rekabetçi oyuncular için üretilen ilk masaüstü bilgisayarın güçlü DNA’sını kullanarak bugün MSI, en yeni NVIDIA GeForce RTX 2080Ti ekran kartına ve en yeni nesil Intel Core K serisi işlemciye sahip yepyeni Trident X serisini tanıttı. 

MSI Trident X serisi, dünyada SFX güç kaynağını ve nefes kesen yeni MSI GeForce RTX ekran kartını yalnızca 10 literlik bir hacim içinde sunan ilk kompakt masaüstü bilgisayar. 

Trident X, bir PC’nin sunabileceği en yüksek oyun performasını talep eden oyuncular için, render performansı ile görüntü kalitesini geliştiren ve muhteşem bir izleme deneyimi yaşatan en yeni NVIDIA GeForce RTX ekran kartıları ile donatıldı. 

Trident X ayrıca profesyonel oyuncuların ihtiyacı olan yoğun işlem gücüne sahip ve kişiliklerini yansıtan bir cihaz: Güçlü, profesyonel ve multitasking özelliklerine sahip. Trident X serisi en yeni teknolojileri ve özel tasarımı ile birden fazla işi aynı anda yapabilen rekabetçi oyuncular için uç noktada bir platform. MSI, kullanıcılardan gelen geribildirimi göz önünde tutarak Trident X içindeki bileşenleri özel olarak seçip ince ayarlarla canlı yayında oyun oynarken en yüksek performansı sunabilecek şekilde tasarladı. 

Benzersiz “Silent Storm Cooling” termal sistem, canlı yayın yaparken veya sevdiğiniz oyunları oynarken 3 farklı hava akımı ile Trident X içindeki ana bileşenleri bağımsız olarak soğutuyor. Bu eşsiz soğutma tasarımının performansı sayesinde Trident X,  AAA oyunlar ve sosyal platformlarda canlı yayın gibi birçok multitasking görev için hazır.

IFA 2018 fuarı boyunca MSI, bu yeni sistemle ilgili planlarını çıkışından aylar önce paylaşarak pazar öngörülerini değerlendirecek. Fiyat ve konfigürasyonlar bölgelere göre değişiklik gösterecek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -