22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, Clutch GM50 GAMING fare ve Vigor GK60 GAMING klavye modellerini duyurdu

MSI, Clutch GM50 GAMING fare ve Vigor GK60 GAMING klavye modellerini duyurdu

MSI, savaş alanını fethedecek güçlü silahlar arayan oyun tutkunları için Clutch GM50 GAMING fare ve Vigor GK60 GAMING klavye modellerini duyurdu. Her iki ürün de benzersiz özelliklere sahip ve MSI’ın özel Gaming Center yazılımı ile daha detaylı kontrol ve özelleştirme olanakları sunuyor.

CLUTCH GM50 GAMING FARE

Hız esastır! Hafif tasarımı ile Clutch GM50 oyuncu faresi, FPS veya aksiyon oyunlarında çevik davranmanıza yardımcı oluyor. Sağ elini kullanan oyuncular için tasarlanmış olan bu fare ergonomik tasarımı ile konforlu bir oyun deneyimi sunuyor. PMW 3330 optik sensörle donatılan GM50, sınıfının en iyi oyun özelliklerini sunmak için geliştirilmiş hassasiyet ve maksimum 7200 CPI çözünürlüğe sahip. OMRON anahtarlar sayesinde GM50’nin düğmeleri en az 20 milyon tıklamaya dayanıklı. MSI’ın RGB Mystic Light desteği ile şık bir dış görünüşe sahip olan GM50, bu sayede hem özelleştirilebiliyor, hem de diğer RGB ürünler ile senkronize edilebiliyor. MSI Gaming Center yazılımı üzerinden teknik ayarları detaylı bir şekilde yapılabiliyor; ancak daha basit bir kullanım arayanlar için fare üzerindeki özelleştirilebilir düğmeler 200’den fazla efekt kombinasyonu ile kişisel kullanım tarzınıza uyum sağlıyor.

VIGOR GK60 GAMING KLAVYE

Sağlam ve dayanıklı aluminyum kasası ile Vigor GK60, üst sınıf bir mekanik oyuncu klavyesinin sunduğu tüm özellikleri bünyesinde taşıyor. Cherry MX tuş anahtarları, Mystic Light ve hemen her işlev için kullanılabilen hotkey desteği bunlardan yalnızca birkaçı. Cherry MX Kırmızı tuş anahtarları, daha hafif ve daha seri tuş aktivasyonu arayan oyuncular için ideal. Bu anahtarlar ayrıca minimum 50 milyon tuş basımı ile son derece dayanıklı olmaları ile de biliniyor. Parmaklarınızın klavye üzerindeki konumunu kaybedecek kadar oyuna daldığınızda, eşsiz metal tuş kapaklarının verdiği his sayesinde yön tuşlarının yerini anında bulabileceksiniz. Algısal hotkey yapılandırması sayesinde LED kontrolü de herhangi bir yazılım yüklemeden gerçekleştirilebiliyor. Bu sayede geçiş efektleri, parlaklık, efekt hızı ve yönü gibi birçok LED ayarını klavye üzerinden doğrudan yapmanız mümkün.. LED aydınlatmayı ayrıca MSI’ın RGB Mystic Light yazılımı üzerinden de yapabilirsiniz. Vigor GK60, detaylara önem verilerek tasarlanmış son derece dayanıklı bir klavye. Boşluk tuşu altında bulunan özel ‘Gaming Base’ yapısı, gereksiz esnemeleri engelliyor. Ayrıca kulaklık gibi diğer cihazlarınızıın kablo yönetimini kolaylaştırmak için klavye altında yeterli miktarda boşluk da mevcut. 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -