22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, GE66 Raider ve GS66 Stealth modellerini yeniliyor

MSI, GE66 Raider ve GS66 Stealth modellerini yeniliyor

MSI, kapsamlı bir değişiklik ile ödül sahibi GE66 Raider ve GS66 Stealth modellerine ek olarak oyun odaklı 6 seriyi yeniledi. Tedarik zincirinde yerini korumaya kararlı olan MSI, şimdi de 10.nesil Intel CoreTM i9 (Comet Lake H serisi) işlemci ve en yeni GeForce RTX Super serisi grafiklerle oyuncuları yeni nesile davet ediyor.

Oyun performansında %50’ye varan artışla yine zirvede

Gelecek nesil işlemcilerin performansı oyuncuları her açıdan tatmin edecek. Yenilenen MSI laptoplar, 10. nesil Intel Core i9 CPU’ların gerçek gücünü ortaya çıkarıyor. i9-10980HK modeline kadar yepyeni işlemcilerle gelen Intel yongaları, multitasking ve oyun açısından talepkar iş yüklerinde FPS değerlerini önemli ölçüde yükseltiyor. Intel’in yeni çipleri, %50’ye varan performans artışı ve tek çekirdekte 5.3GHz’e ulaşan Turbo frekansları ile benzeri görülmemiş bir oyun deneyimi yaşatıyor.

Ayrıca oyunlarda gerçek zamanlı Ray Tracing için yapay zeka ile desteklenen yeni NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER grafikleri ile önceki nesillere göre çok daha yüksek bir verimliliğe sahip.

Ödül sahibi iki model: GE66 Raider ve GS66 Stealth

GS66 ve GE66, ince ve yenilikçi tasarımda olasılıkları yeniden tanımladı. Bu iki model ayrıca 5 kat daha hızlı, ultra akıcı 300Hz tazeleme oranı, 99.9W/saat batarya süresi ve en yeni CPU ve GPU gibi güçlü özellikleri bir arada toplayarak inanılması zor bir gücü incecik bir kasa içinde sunuyor.

GS66 Stealth: Simsiyah ve keskin

Yeni “kömür karası” teması ile GS66 Stealth, sade ve göze batmayan yeni tasarımı sayesinde hem “iF Design Award”, hem de “Red Dot Design Award” ödüllerinin sahibi. Sektörün güçlü ve taşınabilir cihazlara doğru yöneldiği bu dönemde GS66 Stealth, keskin hatları, en yeni ve en güçlü işlemci ve grafikleri ile en iyi tercih haline geldi. GS66 ayrıca, sistemin her zaman güçlü ve serin kalması için 0.1 mm kalınlığında fan kanatlarına sahip yeni Cooler Boost Trinity+ termal çözümünü kullanıyor.

GE66 Raider: Yeni istilacının gücü!

Futuristik tasarımı ile GE66 Raider, oyun tutkunlarını hedefliyor. Oyuncular için en iyi silah olmanın yanı sıra, gerçek oyun ruhunu da ateşleyen bir dizayna sahip. GE66, estetik ve performansı bir araya getiriyor. Uzay gemilerini andıran kasası, yeni Mystic Light ile gelen Panoramic Aurora ışıklandırması sayesinde ön kısmı boydan boya 16.8 milyon renkle canlandırıyor. En yeni CPU ve GPU ile donatılan GE66, taşınabilir oyun laptopunun nasıl olması gerektiğini gösteriyor. Ayrıca MSI’ın bu yenilikçi amiral gemisi “Red Dot” tasarım ödülünün de sahibi.

MSI GT Titan, GP/GL Leopard, ve GF Thin serisi ayrıca yeni sürümlerinde 10.nesil Intel H-serisi CPU ve NVIDIA GeForce grafikleri ile tüm oyunculara geniş seçenekler sunuyor.

MSI Creator 17: Mini LED ekran ve gerçeğe sadık renkleri ile en iyi içerik tasarım laptopu

MSI Creator 17, güçlü bir tasarım laptopu arayan profesyoneller için gerçek çözüm. Dünyanın ilk Mini LED ekranlı laptopu bolan Creator 17, ayrıca DisplayHDR 1000 standartlarına sahip. 17” 4K ekranı, 1000 nit üzerinde tepe parlaklık değeri ile medyada hem OLED, hem de IPS rakipleri karşısında “devrimsel” olarak nitelendiriliyor. Şimdi ise Creator 17 laptop, 10.nesil Intel H serisi CPU ve GeForce RTX 2080 SUPER grafik işlemcisi ile gelecek nesil GeForce RTX Studio laptoplar arasında en güçlüsü. Gerçek zamanlı Ray Tracing, yapay zeka desteği ve ultra yüksek video kalitesi sayesinde MSI Creator 17 sanatçılara rekor sürelerde tasarım yapabilme olanağı sunuyor. Aynı seriden Creator 15M & 17M modelleri de yeni CPU ve GPU ile yükseltildi. NVIDIA’nın Studio sürücüleri ile gelen bu modeller de nihai performans ve kararlılığı tasarım uygulamalarına taşıyor.

MSI’ın ejderha ruhu sizi de geliştirecek ve büyüleyecek!

MSI, teknolojide devrim yapan, kaliteli ve tarz sahibi laptoplarıyla her zaman sektöre liderlik etti. Kendi bünyesinde bulunan tasarım ve üretim yetenekleri sayesinde en yeni laptopları en yeni teknolojilerle, en zorlu zamanlarda bile kesintisiz olarak sunmaya devam ediyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -