15.7 C
İstanbul
20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, Nvidia GeForce RTX'e sahip laptoplarını duyurdu

MSI, Nvidia GeForce RTX’e sahip laptoplarını duyurdu

MSI, dikkat çeken bir yenilikçilik ve gerçek hayatı aratmayan bir oyun deneyimini dünya çapında oyunculara sunmayı amaçlıyor. Las Vegas’ta devam eden CES 2019 etkinliğinde MSI, NVIDIA GeForce RTX grafiklere sahip en yeni oyuncu laptoplarını duyurdu.

Kumlama efektli siyah metalik yüzeyi ve elegan altın çizgileri ile yepyeni 17.3” GS75 Stealth, standda şık görünümü ile dikkat çekti. GS65 Stealth 15.6” versiyonu, güçlü performansı ve ultra taşınabilir tasarımı ile CES Yenilikçilik Ödülü’nün de sahibi.

NVIDIA GeForce RTX serisi ile Oyunda yepyeni bir gerçekçilik deneyimi

Gerçek zamanlı Ray-tracing ve geliştirilmiş yapay zekaya sahip oyun deneyimi ile NVIDIA GeForce RTX, laptopta oyun grafiklerinin sınırlarını yeniden belirliyor. Bu güçlü grafik işlemci oyunu ekranın çerçevelerinden çıkarıp gerçekliği deneyimlemenize olanak tanıyor. Performans artışının yanı sıra yeni GeForce RTX geleneksel render tekniklerinin dışına çıkarak daha iyi bir oyun içi ışıklandırma için gerçek zamanlı yansıma ve gölgelendirme yapıyor. Yeni grafiklerden tam anlamıyla faydalanabilmek için MSI, özel Cooler Boost tasarımını da geliştirdi ve çalışma sıcaklıklarını daha da düşürdü.

GS75 Stealth – Dünyanın İlk ince ve hafif GeForce RTX 2080 ekran kartlı Oyun Laptopu

Bu kompakt ve ince çerçeveli kasa içinde kükreyen bir canavar var! Ultra ince ve ultra hafif oyun laptoplarının soyundan gelen GS75, geleneği daha güçlü bir performansla incecik bir kasa içinde sürdürüyor. En yeni GeForce RTX 2080’e kadar grafikler ile bu canavar şaşırtıcı derecede ufak boyutlara ve hafifliğe sahip: Yalnızca 2.2 kg ve 18.95 mm inceliği ile geleneksel 17″ laptoplardan %60 daha ufak. Ayrıca GS75’in 17.3″ 144Hz IPS-seviyesi ekranı, oyunculara alanı daha panaromik olarak görebilme olanağı sunuyor. Kapak menteşelerindeki altın rengi detaylar ve aluminyum alaşım daha daha estetik bir etkinin yanında daha sağlam bir yapıyı da garantiliyor. Başka bir etkileyici özelliği ise, tepki seviyesi ve doğruluğu arttırılan ipeksi dokunuşlu ekstra geniş touchpad alanı. Laptop hoparlörlerinde bir ilk olan pasif radyatör tasarımı ile GS75, çarpıcı bir bas ve ekstra güç ile ufak kasasından beklenmeyecek kadar güçlü ses efetkleri sunuyor.

Yukarısı ve Ötesi: Yeni GT, GE, GL serileri de GeForce RTX ile oyuna hazır

Yeni bir oyun sistemine mi ihtiyacınız var? MSI, farklı oyuncu tipleri için yepyeni serilerini de sundu. Gaming laptopların destansı amiral gemisi GT Titian, yeni RTX GPU ve hızaşırtma yeteneklerine sahip i9 CPU ile en büyük potansiyeli sunuyor. Zaptedilmesi imkansız olan bu canavar yalnızca güçlü değil, aynı zamanda her zamankinden de daha hızlı. Uç noktada güç için çalışma sıcaklıklarını büyük bir başarıyla düşüren Cooler Boost Titan ile performansın sınırları zorlanıyor. 4K UHD ekranı ile GT Titan çarpıcı, gerçeğini aratmayan detayları oyuncu tipi panelde sunuyor. GT Titan ve üst sınıf performansı, masaüstü bilgisayarın yerini alan mükemmel bir seçim.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -