23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI Ürünlerinde Assassin's Creed Odyssey Bedava!

MSI Ürünlerinde Assassin’s Creed Odyssey Bedava!

MSI, Ubisoft ile yaptığı işbirliği sayesinde ile en gelişmiş anakart ve heyecan verici canlı renklere sahip en iyi oyuncu monitörü birlikteliğini en muhteşem oyun deneyimi ile sunacak. 1 Kasım – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında devam sürecek olan Assassin’s Creed Odyssey Hediye Paketi kampanyası süresince seçili MSI Z390 / X470 oyun anakartlarından veya monitör ürünlerinden satın alan herkes, Assassin’s Creed Odyssey oyunu dijital standart versiyonuna ücretsiz sahip olacak.

MSI’IN EN YENİ VE EN İYİ Z390 GAMING ANAKARTLARI

MSI Z390 serisi, Intel’in 9.nesil işlemcilerinde sıradışı performans ve beklenmedik yetenekleri ile en iyi uyumluluğa sahiptir. Yenilikçi sonsuz ayna ışıklandırma efektine sahip MEG Z390 ACE, eşsiz tasarımını Mystic Light Infinity ile gözler önüne seriyor. Tamamen izole edilen üst sınıf 12+1 güç fazı tasarımı sayesinde oyunlar kadar zorlu hızaşırtma işlemlerinde de son derece güvenli bir çalışma ortamı sağlar.

Üst sınıf üretimine ek olarak MPG Z390 GAMING EDGE AC anakart ayrıca Core Boost ile optimize edilen ve genişletilmiş heatsink ile gelen bir VRM tasarımına sahiptir. Böylece üst sınıf Intel işlemcilerin yüksek performans potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefler.

Turbo M.2, takılı gelen G/Ç panel kapağı, Audio Boost HD, Steel Armor destekli DDR4 Boost, Game Boost ayar düğmesi, Çift ön USB 3.1 Gen 2 Type-C portları gibi birçok yepyeni özelliği ile rakiplerinize karşı ezici üstünlük kazanın!

MSI OPTIX KAVİSLİ OYUNCU MONİTÖRLERİ İLE ZAFERİNİZE GÖZLERİNİZİN ÖNÜNDE

MSI Optix MPG27CQ, dahili SteelSeries GameSense özelliğine sahip ilk kavisli monitördür. 144Hz, 1ms VA LED paneli ile oyunlarda rakiplerinize karşı daha ilk dakikadan üstünlük kazanırsınız. Monitörün ön kısmında bulunan özelleştirilir RGB bölgeleri, oyun içi uyarı ve bilgileri gerçek zamanlı olarak göstermek üzere programlanabiliyor. Arka kısımdaki RGB LED ışıklar sayesinde oyun oynarken kendi eşsiz tarzınızla hava atabilirsiniz.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -