22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI yeni GeForce GTX 16 SUPER serisi ekran kartlarını duyurdu

MSI yeni GeForce GTX 16 SUPER serisi ekran kartlarını duyurdu

MSI, NVIDIA’nın sıradışı performansa sahip Turing mimarisi ile üretilen yepyeni ekran kartlarını duyurdu. Hatasız bir termal çözüme sahip MSI GeForce GTX 16 SUPER serisi, oyunlarda daha yüksek çekirdek ve bellek hızları sunacak şekilde tasarlanmış.

MSI’ın GAMING serisi, oyuncuların MSI’dan beklediği şekilde, sınıfının en iyi oyun içi ve termal performansına sahip. Sağlam ve keskin hatları ile VENTUS XS güçlü bir çift fanlı soğutma ve sıradışı performansa sahip. AERO ITX, Turing gücünü küçük boyutlu bir kasa içinde deneyimlemek isteyenler için en iyi seçenek. Bu kapsamlı ürün gamı ile her türlü PC kombinasyonu için uygun bir seçenek mevcut. Hem MSI GeForce GTX 1660 SUPER, hem de GeForce GTX 1650 SUPER ekran kartları GAMING, VENTUS XS ve AERO ITX modelleri olarak çeşitli seçenekler ile sunulacak.

GeForce GTX 16 SUPER GAMING Serisi

MSI RTX 20 ve GTX 16 serilerinde birçok ödül kazanan efsanevi TWIN FROZR termal tasarımının 7.nesli şimdi MSI GeForce GTX 16 SUPER GAMING serisini soğutmak için de kullanılıyor. MSI’ın patentli TORX 3.0 fanlarından iki adet barındıran bu benzersiz tasarım, iki farklı kanat yapısının avantajını bir araya getirerek çok yüksek bir hava akımı sağlıyor. Geleneksel fan kanatlarında kullanılan yeni kesim, yoğunlaştırılmış bir hava akımı ile daha yüksek hava basıncı üretirken aynı zamanda gürültüyü de azaltıyor. Özelleştirilen heatsink tasarımı, sıcaklığı düşük, performansı ise yüksek tutacak verimli bir ısı dağılımı sağlıyor. Saldırgan bir görünüme sahip gri & siyah renkli tasarımı, GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X üzerindeki Mystic Light RGB ışıklandırmasını daha da belirgin hale getiriyor. MSI Dragon Center yazılımındaki güncellenen ve geliştirilen Mystic Light işlevlerini kullanarak LED ışıklandırmalı bileşenlerinizi artık eskisinden çok daha rahat bir şekilde kontrol ve senkronize etmek mümkün.

GeForce GTX 16 SUPER VENTUS XS Serisi

Şık ve modaya uygun siyah, gümüş renkleri ve mekanik tarzda kesimi ile MSI GeForce GTX 16 SUPER VENTUS XS kartlar, son derece popüler VENTUS tasarımının daha ufak üyeleri. Başarısı onaylanmış çift fanlı termal tasarımda kullanılan çift TORX 2.0 fan, daha yoğun bir hava akışı ve hava basıncı ile yüksek soğutma performansına ulaşıyor. Doğrudan temaslı tasarım sayesinde GPU üzerindeki ısı soğutma bloğuna çok daha çabuk ve daha verimli bir şekilde ulaşıyor. Fırçalı metal yüzeye sahip arka plaka ise kartın soğutulmasına yardımcı olurken aynı zamanda yapısını güçlendiriyor.

GeForce GTX 16 SUPER AERO ITX Serisi

En uzun noktasında en fazla 179mm olan GTX 16 SUPER AERO ITX modelleri, ufak boyutlarına rağmen performans açısından daha büyük modellerle boy ölçüşebilecek nitelikte. Yeni Z390I GAMING EDGE AC anakarta mükemmel uyum sağlaması ile ufak boyutlu oyun sistemleri ve HTPC’ler için de ideal. AERO ITX modeli, yüksek performanslı tek fanı, son derece verimli heatpipe tasarımı, kompakt bir heatsink ve optimize edilen ısı giderim teknolojisi ile dikkat çekiyor. Tüm bu bileşenler, karbon detaylarla tamamlanan siyah-beyaz bir kasa içinde geliyor. Ufak boyutlarda bile sessiz kalabilmek son derece önemli.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -