22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI Yeni Laptoplarını Computex 2018’de Tanıtıyor

MSI Yeni Laptoplarını Computex 2018’de Tanıtıyor

MSI, yepyeni laptop modelleri GF63 ve PS42’yi Computex 2018’de görücüye çıkardı. Sırasıyla oyuncu ve profesyoneller için özel olarak üretilmiş olan bu laptoplar, son dönemin en popüler tasarımı olan ince ekran çerçevesine sahip. Yeni modellerde ekran çerçevesi sadece daha hafif değil, aynı zamanda boyut olarak da daha küçük. Kısa süre önce duyurulan GS65 ile birlikte MSI, taşınabilirlikte yeni bir standart oluşturuyor ve “ince çerçevede oyun” devrini başlatıyor.

Yeni GF63, 15.6” ultra-ince yapısı ve yalnızca 2 kilogram ağırlığı ile çıkışını Computex’te yaptı. MSI’ın Gaming DNA’sını ve güçlü performans geleneğini devam ettiren GF63, üzerinde 8.nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikleri ile geliyor. 7 saatin üzerinde batarya süresi ile GF63, oyunda yeni bir “taşınabilir ateş gücü” seçeneği sunuyor.

Bu performans, imzamız olan kırmızı ejderha logosu ile tamamlanmış, benzersiz bir asimetrik çift dokuya sahip fırçalı aluminyum kasa içinde sunuluyor. Bu yeni estetik, müthiş oyuncu kanını göze batmadan barındırmayı başarıyor. Yeni MSI Dragon Center 2.0 optimizasyonları sayesinde GF63 ince fakat güçlü bir “taşınabilir oyun” deneyimini her zamankinden daha fazla yaşatıyor!

PS42, MSI Computex standında zarif gümüş estetiği ile göze çarpıyor. “Prestige” serisinin üyelerinden biri olan PS42, MSI Gaming serisi içinde eşsiz varlığını hemen hissettiriyor. Göz kamaştıran bu yeni laptop, inanılmaz,  incecik bir kemik yapısı, yalnızca 1.19 kilogram ağırlığı ve 15.9mm kalınlığı ile 10 saatin üzerinde batarya süresine sahip. Ekranı çevreleyen ince çerçevesi, bu taşınabilir yapıyı destekliyor. Bu kadar ince olmasına ragmen PS42, içinde müthiş bir güç barındırıyor. Güvenlik için parmak izi sensörü, NVIDIA® GeForce dahili grafikleri ve 8. nesil Intel Core i7’ye kadar kullanabildiği işlemci ile benzeri görülmemiş bir kasa içinde performansın tanımını yapan MSI PS42, hem saflığı, hem de zarifliği temsil ediyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -