15.7 C
İstanbul
20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, Yenilikçilik Çıtasını COMPUTEX 2018'de Yükseltiyor

MSI, Yenilikçilik Çıtasını COMPUTEX 2018’de Yükseltiyor

Bilgi ve iletişim teknolojilerinin en tanınmış etkinliklerinden COMPUTEX 2018, Taipei’de dünyanın dört bir yanından binlerce konuğa yapay zeka, 5G, Blokzincir, Nesnelerin İnterneti, yenilikler, yeni girişimler, oyun ve sanal gerçeklik alanında en son yenilikleri sunmaya hazırlanıyor. 

Oyun cihazlarında lider marka ve ESL One 2018 resmi Gaming iş ortağı olarak MSI, etkinliği fantastik ve akıllara durgunluk veren ürün ve sunumlarla kasıp kavurmak üzere geliyor. MSI Global Ürün Pazarlama Müdür yardımcısı Sam Chern, “MSI, teknolojinin hızla değişen yüzünü en ön safta temsil ediyor. COMPUTEX 2018’de görücüye çıkarttığımız ürünler PC, Gaming, Blokzincir ve daha birçok [konuda] yeniliklerimizi temsil ediyor. Ödül sahibi GE73 Raider RGB Gaming laptop ile, dünyanın ilk 144Hz ince kasalı GS65 Stealth Thin Gaming laptop ile, MSI’ın en yeni ekran kartı soğutma çözümü TRI-FROZR ile ve daha birçokları ile MSI, gerçek bir Gaming markası olarak adına yaraşır bir çizgi takip ediyor” dedi.

MSI’ın elit GAMING laptop ürünleri arasında gösterişli GS65 Stealth Thin, incecik kasası, üst sınıf bir CPU ve GPU, oyun için optimize edilmiş birçok özelliği ile gözardı edilemez bir model. Eşsiz üst sınıf özellikleri ile GT75 Titan oyunculara oyunda tam hakimiyet sağlarken başdöndürücü GE73 Raider RGB, baştan aşağı pırıl pırıl bir görüntü ile COMPUTEX En iyi Seçim kategori ödülünün de sahibi. Bunlara ek olarak yine ödül sahibi Optix MPG27 serisi Gaming monitör, Gaming masaüstü PC’ler, GeForce GTX 10 serisi Gaming ekran kartları, Gaming anakartlar, oyun aksesuarları, blokzincir çözümleri, sunucu çözümleri gibi birçok ürün mevcut. Tüm bunların yanında bütün COMPUTEX ödülü sahibi ürünler COMPUTEX TAIPEI ödül alanında görücüye çıkacak. En İyi Seçim Ödüllü ürünlerimizi ve Tasarım&Yenilikçilik ödülü sahibini görme şansını kaçırmayın!

MSI GT75 Titan 8RG Gaming Laptop, Oyuna Hükmeden bir sınıfın üyesi

Son derece güçlü ve iyi silahlanmış olan GT75 Titan 8RG,  tamamen kilitsiz 6 çekirdekli Intel Core i9 işlemciye sahip ilk Gaming notebook. MSI’ın özel Cooler Boost Titan soğutma çözümü sayesinde kilitlerinden tamamen kurtulmuş olan 6 çekirdekli, 12 iş parçacıklı bir konfigürasyonda tüm potansiyelini ortaya koyarak uç noktada hızaşırtma performansı gösteriyor. GeForce GTX 1080 grafikleri ile GT75 Titan 8RG bir kez daha laptop performansı sınırlarını ezip geçiyor.

Bağımsız RGB tuş aydınlatmalı Rapid mekanik SteelSeries klavyenin özelleştirilebilir geriden aydınlatması ile en iyi taktik geribildirim ve hızlı tepki parmaklarınızın ucunda. Aquantia 10Gb Ethernet ile birlikte bu laptop en yeni Killer Wireless-AC 1550 ile kablosuz bağlantıda da bir üst seviyeye ulaşıyor. Standart 802.11ac WiFi teknolojisinin iki katına kadar daha yüksek bağlantı hızıyla oyuncular artık akıcı ve gecikmesiz bir oyun deneyimini ister Ethernet, ister WiFi ile deneyimleyebilecekler.

COMPUTEX 2018 En İyi Seçim Kategorisi Ödülü: MSI GE73 Raider RGB Gaming Laptop

Tasarımında egzotik spor arabalardan esinlenilen yeni GE73 Raider RGB, çarpıcı RGB LED geriden aydınlatmalı bir kapak ve her tuş için bağımsız geriden aydınlatmalı bir RGB klavye ile geliyor. Böylece kontrol oyunun her anında tamamen parmaklarınızın ucunda olacak.

8.nesil Intel Core i7 işlemci, GeForce GTX 1070/1060 GPU ve 120Hz 3ms ekran ile en hızlı ve en akıcı oyun deneyimi. En yeni MSI Cooler Boost 5 soğutma çözümü, çift termal modülde 2 adet Whirlwind Blade fan ve 7 adet soğutma borusu kullanarak 4 farklı hava akımı ile biriken sıcaklığı hızla sistemden dışarı atıyor. Killer DoubleShot Pro oyun ağı, Giant hoparlör, Nahimic 3, Hi-Res ses, Dragon Center 2.0 ve True Color 2.0 gibi oyuna özel geliştirmelerle GE73 Raider RGB, oyuncuları diğerlerinden ayıran muhteşem bir performans sanatçısı.

Dünyanın İlk ince kasalı 144Hz Gaming Laptopu: MSI GS65 Stealth Thin

Hemen göze çarpan altın rengi elmas kesim tasarımı ile GS65 Stealth Thin, oyun ekranını 4.9mm inceliğindeki kasası ve %82 ekran-çerçeve oranı ile genişletiyor. Canlı ve parlak bir görüntü ise 144Hz tazeleme oranına sahip 7ms tepki süreli IPS-sınıfı ekranda sunuluyor.

Daha önce benzeri görülmemiş ultra-ince GS65 Stealth Thin, 8 saatten daha uzun batarya süresi, yeni 8.nesil Gen Intel Core i7 işlemcisi, GeForce GTX 1070 grafik gücü, DDR4-2400 belleği, üstün MSI Cooler Boost Trinity soğutma çözümü ve üst sınıf Dynaudio ses sistemi ile parmak ısırtan bir performansa sahip. Ayrıca oyuncuların en çok tercih ettiği özellikerden Killer DoubleShot Pro gecikmesiz Gaming ağı, her tuş için bağımsız RGB geriden aydınlatmalı SteelSeries klavye ve yenilenen Dragon Center 2.0 yazılımı ile geliyor.

En iyi Tasarım ödülü ve Kategori ödülü sahibi: MSI Optix MPG27 serisi Gaming Monitör

Recognized as CES 2018 Yenilikçilik Ödülü sahibi ve COMPUTEX 2018 En iyi Tasarım ve Kategori ödülleri sahibi MSI Optix MPG27 serisi, dahili SteelSeries GameSense özelliğine sahip ilk kavisli monitör. Ayrıca 144Hz, 1ms anti-glare VA LED paneli ile hızlı oyunlara her zaman bir adım önde başlayabilirsiniz. 

Monitörün ön kısmında bulunan RGB bölgelerini kullanarak SteelSeries Engine üzerinden ışıklandırma efektlerini programlayabilir, oyun için zamanlamaları, istatistikleri ve diğer önemli bilgileri gerçek zamanlı olarak monitörünüzün kasasından takip edebilirsiniz. 178 derece görüntüleme açısı ile MPG27 serisi, çoklu monitör Matrix Display konfigürasyonlarında muhteşem bir optimizasyon sağlıyor.

COMPUTEX d&i Ödülü Sahibi: MSI PRO 24X serisi All-in-One PC: Sınırlı çerçeve, sınırsız altyapı        

Profesyonel PC’nin öncüsü MSI, yepyeni 23.8”  PRO 24X Serisi All-in-One PC ile ultra ince 6.5mm tasarımı, 2.2mm süper ince çerçeveyi, şık ve ince metalik standı ve arka kapağında fırçalı metal desenleri bir araya getiriyor. IPS sınıfı paneli, ekran renklerini ve parlaklığı anında optimize ederken PRO 24X kullanıcılara görüntüleri mümkün olan en iyi şekli ile sunuyor.
Her tür uygulama için ideal iş ortağınız olan PRO 24X, MSI’ın Kolay Bakım tasarımına sahip. Böylece içindeki bileşenleri yükseltmek de artık zahmetsiz. Çift LAN tasarımı ile hem internet, hem de intranet için çift ağ ortamına sahip olacaksınız. Seçime bağlı Intel® Optane™ teknolojisi sisteminizi hızlandırırken yine seçime bağlı NVMe PCIe M.2 SSD ile bilgisayarınız yıldırım hızında açılacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -