23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNeed for Speed: Heat için yeni bir video geldi!

Need for Speed: Heat için yeni bir video geldi!

Electronic Arts, NFS serisinin yeni oyunu Need for Speed: Heat için araç özelleştirme özelliklerini gösteren yeni bir videoyu meraklıları ile paylaştı. Ghost Games’in geliştiriciliğini üstlendiği oyun serinin hayranları için gereken her şeyi derinleştiriyor ve genişletiyor.

{youtube}https://youtu.be/yPCLA3yYfvQ{/youtube}

NFS serisi özellikle son oyunları ile hayranlarını pek memnun edememişti. Bu defa EA ve Ghost Games etkileyici kişiselleştirme, otantik şehir arabası kültürüne dönüş ve hayranlarını oyunun içine çeken sürükleyici bir senaryoya yer veriyor. Bakalım bu defa yepyeni bir açık dünya olan Palm City‘de oyunun hayranları Underground açlığını yatıştırabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Need for Speed Heat, 8 Kasım‘da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için raflardaki yerini alacak. 5 Kasım’da ise EA Access ve Origin Access Basic üyeleri oyunun 10 saatlik kısmını ücretsiz olarak oynayabilecekler. Origin Access Premier üyeleri ise oyuna tam erişim sağlayacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -