23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNetflix mobil cihazlar için 'titreşimli' geri bildirimi deniyor

Netflix mobil cihazlar için ‘titreşimli’ geri bildirimi deniyor

Titreşimsel geri bildirim, uzun yıllardır video oyunlarında kullanılan vazgeçilmez bir özellik olmuştur. Düzenli olarak oyun oynayan herkes geliştiricilerin titreşim efektini patlamalar ve diğer yüksek yoğunluklu durumlarda kullanarak avantajlarından faydalanmıştır. Son zamanlarda değişik fikirlere imza atan popüler ‘stream’ servisi Netflix de anlaşılan bu fikre oldukça sıcak bakıyor.

 {youtube}https://youtu.be/_GcsNesbLBM{/youtube}

Son paylaşılan haberlere göre Netflix’in mühendisleri fikri kendi platformları için kullanmak istiyor gibi görünüyor. Şirket en son Studio Hack Günü kapsamında çalışanlarını bu projeye yönlendirdi. Project Rumble Pak, cihazları önemli anlarda titreterek, Netflix içeriğinin mobil izleyiciler için daha ilgi çekici hale gelmesini sağlıyor. 

Netflix projeden son görüntüleri de bir blog yazısında en sevdiğiniz animelerden bir tanesi olan Voltron’da sergiledi. Videoda büyük bir patlama olduğunda ve kılıç dövüşleri esnasında telefonun titremeye başladığını görüyoruz. Elbette fikir şu an için deneysel olarak ilerliyor ve büyük olasılıkla isteğe bağlı bir geçiş ile hayat bulacaktır. 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -