24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNinja, Adidas'ın sponsor olduğu ilk profesyonel oyuncu oldu

Ninja, Adidas’ın sponsor olduğu ilk profesyonel oyuncu oldu

Twitch yayınlarıyla adından sıkça söz ettiren ve geçtiğimiz haftalarda Microsoft’un akış platformu Mixer’e geçerek ters köşe yapan profesyonel oyuncu Tyler “Ninja” Blevins, Alman spor giyim üreticisi Adidas ile resmi bir ortaklık yaptığını açıkladı.

 {youtube}https://youtu.be/H7H0M5OMwo4{/youtube}

Adidas, Engadget’e verdiği demeçte anlaşmanın oyun kültürüne olan bağlılığını ve “kendi alanında mükemmelleşmeye kendini adayan yaratıcıları desteklemeyi” vurgulayacağını umduklarını söylüyor. Anlaşma ile Ninja, Adidas sponsorluğundaki ilk profesyonel oyuncu olma ünvanına da kavuştu. Aslında Adidas, espor arenada yabancı değil. Örneğin geçen yıl, Danimarkalı espor takımı North ile de bir ortaklık yapmıştı. 

Anlaşılan Ninja hızla gelen şöhretinden en iyi şekilde yararlanıyor. Bir söylentiye göre Twitch’ten Microsoft’un akış platformu Mixer’e geçmesi karşılığında yaklaşık 50 milyon dolarlık bir anlaşma yapıldığı söyleniyor. Bunu da ufak bir not olarak düşelim.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -