24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerPhilips'den FreeSync destekli 27-inç IPS monitör: 276C8

Philips’den FreeSync destekli 27-inç IPS monitör: 276C8

Philips monitör ailesini yeni 276C8 modeliyle genişletiyor. 27-inç IPS panel kullanan monitör CrystalClear özelliği ve QHD 2560 x 1440 çözünürlük ile geliyor. Monitörün yenileme hızı ise 75 Hz olarak belirlenmiş ve AMD’nin FreeSync özelliğine destek veriyor.

Neredeyse hiç çevresi olmayan bir çerçeveye tasarımına sahip olan monitörün Zero Bezel görünümü sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda çoklu ortamlar için daha geniş bir resim ve daha geniş bir çalışma alanı avantajı sunuyor. Monitör ayrıca son derece ince ve sadece 6,1 mm ölçülerinde. Her türlü çalışma ve yaşam alanını tamamlayan çekici ve çağdaş bir görünüm sunan monitör, estetik görünümüyle de 2018 Red Dot Tasarım Ödülü‘nü kazanmış.

Philips bu modelde daha zengin ve daha canlı bir sonuç için son derece geniş bir renk yelpazesi sunan HDR 10 ve Ultra Geniş Renk teknolojisini sunuyor. Oyun tutkunları için de monitörde AMD FreeSync teknolojisi unutulmamış. Philips 276C8’de, LowBlue Mode ve EasyRead teknolojisi gibi kullanıcıların rahatı göz önünde bulundurularak çeşitli görüntü özellikleri de sunuyor. Piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz belli değil.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -