17.7 C
İstanbul
21 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaHaberlerPlayStation 4'ün en iyi oyun kolu yeniden tasarlandı

PlayStation 4’ün en iyi oyun kolu yeniden tasarlandı

PlayStation 4 için 3. parti destek sunan resmi oyun kollarından Scuf yeniden tasarlandı. Vantage 2 denetleyicisi artık oyunculara daha fazla seçenek sunuyor.

Orijinal Vantage’da dört adet çıkarılabilir ve programlanabilir arka kürekler, yanlarda iki “sax” düğmesi, değiştirilebilir joystickler ve ön paneller ile sesi kontrol etmek için tabanda ekstra bir dokunma çubuğu bulunuyordu. Hacimli görünmesine rağmen, tutmak da oldukça rahattı. Scuf beğenilen bu tasarımın en iyi yanlarını alarak yeni Vantage 2‘de dokulu “kaymaz” bir yüzeye sahip tutamağı yeniden tasarladı. Tetik düğmeleri de şimdi ayarlanabilir tetik durdurucuları ile daha hassas ve tüm düğmelerin daha iyi dokunmatik hassasiyeti var.

Tüm buna ek olarak yeni bir eklenti sayesinde D-pad ve dört yönlü çapraz stil pedini daha önce olduğu gibi kullanabilir veya Microsoft Elite Wireless’taki gibi çapraz konuma da getirebiliyoruz. Bir diğer yeni özellik ise çıkarılabilir titreşim modülleri oluyor. Bu modüllerden dilenirse biri veya her ikisi de ağırlığı azaltmak ve sarsıntıyı gidermek için kulplardan çıkarılabiliyor. Scuf bunun el yorgunluğunu azaltacağını ve hassasiyeti artıracağını söylüyor.

Vantage 2 fiyat konusunda orjinalinin çıkış fiyatı olan $170’ı da geçerek $200 sınırına ulaşmış durumda. Hatta özel tasarıma sahip Modern Warfare temalı sürümü DLC kodunu da içeriyor ve $220 etikete sahip. Elbette bir oyun kolu için bu fiyatlar oldukça yüksek. Hele ki kurun bizim gibi ‘oynak’ olduğu ülkeler için!

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -