22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerPuma'dan oyunculara özel çorap ve sandalye!

Puma’dan oyunculara özel çorap ve sandalye!

Sportif ayakkabıları ve kıyafetleriyle tanınan Puma ile oyunculara özel ürünleriyle dikkat çeken Playseat ortaklığıyla yeni oyuncu sandalyesi Puma Playseat tanıtıldı. Puma sandalye ile kalmadı ve oyunculara özel bir de çorap tanıttı.

Yeni çorap, Aktif Oyun Ayakkabısı başlıklı ancak “oyun çorabı” olarak tanımlanmış. Hem iç mekan hem de arenada kullanım için konsol oyuncuları düşünülerek tasarlanan ilk çorap! Puma’ya göre bu çoraplar kullanıcının birçok farklı aktif oyun moduna uyum sağlayabilmesi için rahatlık, destek ve kavrama sağlıyor. Çorabın fiyatı Birleşik Krallık’ta 80,00 £, Avustralya ise 160,00 $ etiketiyle listelenmiş durumda. Şaka değil gerçek!

Oyunculara özel bir diğer ürün ise Puma Playseat sandalyesi bu sayede oyuncuların rahatlıklarından ödün vermeden mücadeleye devam etmeleri hedeflenmiş. Farklı renk seçenekleri ve şık tasarımıyla Puma Playseat‘a 230 euro karşılığında ön sipariş vermek mümkün.

 {youtube}https://youtu.be/Pa3_PnzCDAE{/youtube}

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -