24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerQualcomm Snapdragon835 ile Windows 10'lu sistemlerini gösterdi.

Qualcomm Snapdragon835 ile Windows 10’lu sistemlerini gösterdi.

Qualcomm dün gerçekleştirdiği sunum ile Snapdragon 835 mobil işlemcisiyle çalışan Windows 10’lu PC’leri görücüye çıkardı. Sunumda x86 desteği, Windows 10 ve uygulamaların nasıl çalıştığı anlatıldı.

Snapdragon‘lu mobil PC’lerin ilk örneklerinden biri ASUS NovaGO ise görücüye çıktı. Asus NovaGo’da 13.3 inç HD ekran, 8 GB’ye kadar RAM seçenekleri, iki adet USB 3.1 portu, HDMI portu ve microSD kart yuvası bulunuyor. Asus NovaGo’nun yurt dışında 599 dolardan başlayan fiyatlarla sunulacağı belirtiliyor. Bu versiyonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza bulunacak. 799 dolarlık modelde ise 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza yer alıyor.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=buChglddAnI{/youtube}

Bir diğer haber ise mobil dünyasının merkezine oturacak yeni Snapdragon 845 işlemcisi oldu. 10 nm işlem sürecinde üretilecek yeni işlemci aynı zamanda süper hızlı X20 LTE modeme sahip olacak. Bu sayede 150 mbps hızında internetten indirme yapılabilecek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -