22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerRadeon GPU'lar DMC 5'te Yüksek Performans Sağlıyor

Radeon GPU’lar DMC 5’te Yüksek Performans Sağlıyor

Oyuncular Devil May Cry 5 ile şeytan avcıları Dante ve Nero’nun efsanevi hikayesi devam ediyor. AMD ile Capcom ise oyunu bir üst seviyeye taşımak ve oyunculara en heyecanlı ve büyüleyici deneyimleri Radeon grafik kartlarıyla sunuyor.

Radeon grafik kartı sahibi oyuncular, BenQ EX3203R, AOC AG273QCX, Samsung C32HG70 ve Asus XG49VQ gibi FreeSync 2 HDR destekli monitörlerle akıcı kare oranları, net görseller ve düşük gecikmeye, tercih ettikleri platformdan bağımsız olarak sahip olabiliyorlar.

Bunun yanında yeni Radeon Software Adrenalin Edition 19.3.1 ise, Devil May Cry 5 için ilk günden itibaren destek sunarak, oyunculara muhteşem kare oranlarını, yeni özelliklerle sağlıyor:

  • Muhteşem performans – AMD Radeon grafik kartları, 1080p, 1440p ve 4K’da DirectX 12 ile sıra dışı performans sunuyor.
  • Radeon FreeSync 2 HDR – Piyasadaki en popular görüntü tazeleme teknolojisine destek ile Radeon Grafik, düşük gecikmeli, yüksek parlaklığa sahip piksellerle birlikte geniş bir renk gamına sahip HDR içerikleri PC monitörlerine sunuyor.
  • Rapid Packed Match ve FP16 işleme – AMD Radeon grafik kartları, gelişmiş GPU kullanımı, giriş gecikmesi, verimliliği ve performansı, Rapid Packed Math ve FP16 işleme teknolojileriyle sunarak, Devil May Cry 5’in yüksek kare oranları ve görsel doygunluğa erişmesini sağlıyor.

AMD’nin Oyunu Hızlandırın paketiyle birlikte Radeon fanları, bu yılın en beklenen üç oyununa – Resident Evil 2, The Division 2 ve Devil May Cry 5’ı, AMD Radeon VII, RX Vega veya RX 590 grafik kartı ya da bu kartlarla güçlendirilmiş PC’lerle birlikte ücretsiz sahip oluyorlar.

AMD Radeon RX 580 veya RX 570 grafik kartı ya da bu kartlarla güçlendirilen PC’leri satın alan oyuncular ise, bu üç oyundan istedikleri ikisini seçerek sahip olabiliyorlar. Kampanya 6 Nisan 2019 tarihine (ya da kupon kodları tükenene kadar) sürecek. Oyun kodları ise 6 Mayıs 2019 tarihine kadar kullanılabilecek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -