23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerRazer'ın Pikachu temalı yeni earbud kulaklık seti Poke topu içerisinde geliyor

Razer’ın Pikachu temalı yeni earbud kulaklık seti Poke topu içerisinde geliyor

Razer‘ın Pikachu temalı yeni kablosuz kulaklık seti Çin’in sosyal medya sitesi Weibo üzerinde paylaşıldı. İlk olarak sadece Çin’de satılması beklenen Razer Pokémon Pikachu True Wireless kulaklık seti Pikachu’dan esinlenildiği üzere sarı rengi ile geliyor. Şarj istasyonunun görünümünde ise LED göstergeli ikonik bir Poke topu tercih edilmiş.

Elbette bu set sadece kulaklık ile sınırlı değil. Meraklıları dilerse yine Pikachu temalı klavye, mouse ve mousepad’ini de sipariş verebilecekler. 16 Nisan’da Çin’de satışa sunulacak kulaklık setinin fiyatı ise kur çevirisiyle 140 dolar civarında oluyor. Kulaklıklar Razer’ın Hammerhead True Wireless setinde olduğu gibi 13 mm sürücüler, IPX4 su direnci ve Bluetooth 5.0 teknolojilerine sahip. Oyun modunda kulaklıklar düşük gecikme modu sayesinde gecikme süresini 60 ms’ye kadar düşürüyor. Yine kulaklıklar ile Pikachu tarafından seslendirilen özelleştirilmiş bir sesli uyarı sistemi yer alıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -