22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerRed Dead Redemption 2 için PC'ye özel 4K tanıtım videosu geldi

Red Dead Redemption 2 için PC’ye özel 4K tanıtım videosu geldi

PC oyuncuları için geri sayımın başladığı Red Dead Redemption 2 için PC’ye özel 4K tanıtım videosu geldi. Bu videoda PC’de oyuncuları bekleyen görsel yenilikler enfes bir şekilde gözler önüne seriliyor.

Rockstar‘ın daha önce de söylediği gibi Red Dead Redemption 2’nin PC sürümü kilitisiz kare hızı ve çözünürlük (4K/8K) dışındaki iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor. Bunlardan en dikkat çekenleri arasında; görüş mesafesinin artırılması, doku kalitesi iyileştirmeleri, daha iyi aydınlatma için küresel aydınlatma ve ortam tıkanması için iyileştirmelerin yanı sıra konsol sürümünde sorunlu olan HDR‘a tam destek verilmesi gibi özellikler yer alıyor.

  {youtube}https://youtu.be/SXvQ1nK4oxk{/youtube}

Tüm bu görsel yeniliklerin yanı sıra Red Dead Redemption 2’nin PC sürümünde konsollarda olmayan yeni tek kişilik görevler de yer alacak. Üç yeni ödül avcısı görevi, iki yeni Del Lobos çetesi sığınağı, iki yeni hazine haritası, toplanabilir daha fazla biblolar ve ‘To the Ends of the Earth‘ başlıklı yeni bir görev PC oyuncularını bekliyor olacak. Red Dead Redemption 2, PC oyuncularıyla 5 Kasım‘da buluşacak.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -