22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerResident Evil 3 Remake için Nemesis tanıtımı geldi

Resident Evil 3 Remake için Nemesis tanıtımı geldi

Capcom‘un Resident Evil 2’yi yeniden oyuncular ile buluşturması oldukça beğeni kazanmıştı. Geçtiğimiz sene son State of Play etkinliğinde Resident Evil 3 için bir yeniden yapımın geleceği müjdesi de verilmişti. Çıkışına geri sayım devam ederken Capcom oyundaki azılı düşmanımız Nemesis için yeni bir video paylaşarak heyecanımızı bir kat daha artırdı. 

Tanıtımda aynı zamanda U.B.C.S’den Carlos Oliveira ve Bad Vickers gibi dost yüzleri de görüyoruz. Kendileri Nemesis ve korkunç avcılar ile olan mücadelemizde yanımızda yer alıyorlar.

{youtube}https://youtu.be/0TN3l5BQ5E4{/youtube}

Resident Evil 3 Remake aynı zamanda oyunculara 4 vs 1 co-op modunun yer aldığı Resident Evil Resistance‘ı da içerisinde barındıracak. Oyunun özel paketi Collector’s Edition içerisinde ise Jill Valentine‘nın 11-inç boyutunda statüsü ve özel eşyalar içeren S.T.A.R.S. kutusuyla $179.99 fiyat etiketine sahip olarak sadece GameStop üzerinden satışa sunulacak. Resident Evil 3 Remake, Nisan 2020‘de PC, PS4 ve Xbox One için raflarda olacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -